23 12
發新話題

[VFC] FAL GBB 幾時出﹖

引用:
原帖由 jn_jona 於 27-12-2021 23:47 發表

Scar h個hop up座走位比較難搞
M14換晒鋼件ok的 但可惜個hop up用馬記L型鋼片
個托又上唔到真數
私心希望vfc出得g3, Fal出埋m14
SCAR搞左hop up,不過最後都放左支槍走,WE玩具我玩過最滿意佢
M14果陣都係二手,但換D鋼件換D唔換D,外觀同性能都唔上唔落,響幾下又唔響咁,大改又貴
M4又係,平收二手返來換晒鋼件,都係要執

除左平真心諗唔到呢個牌子有咩好,但佢成槍或件平,講緊都可能打一頭半個月又去過三軍

引用:
原帖由 gainax 於 27-12-2021 22:52 發表

VVe冇辦法,要平就要將價就貨,改哂內部就唔平冇左賣點了,台灣個面主流睇落己經轉g香港系統
本來ksz v2系統都係好開始包鋼煲又改返一體上身價錢比g牌平,但就係冇出一隻單排輕夾上唔到位,
當然佢好易甩漆同玩具 ...
KSC好似上年定今年年頭又有所謂新一代,但無咩大改,加上匣重都係咁先

而家市面最流行都係GHK VFC Marui,各有賣點各有支持者,都好難講邊個獨大

V記近年睇落係好左,但我好多都係觀望態度,畢竟之前唔同款式都各有鑊氣

我自己玩正宗V記只留左支MP5SD

回應返主題,近期間間台灣廠都話原料不足起唔到貨,實情係點就唔知啦,繼續等

引用:
原帖由 520df10 於 28-12-2021 14:05 發表

識貨呀師兄,支sd v2真係估唔到斷貨到而家都未返貨

我都冇後悔買到貨尾
無計SD真係毒左我好多年

細細個睇MARUI本目錄中到家下

內管又夠長打室外都夠做

引用:
原帖由 520df10 於 28-12-2021 16:46 發表

我都有把v2,前幾年貨尾最後幾支
冒險偷運入屋
不鏽鋼suppressor?

引用:
原帖由 bennytsang16 於 29-12-2021 10:39 發表
「東北」枝 UZI,是咪已經胎死腹中?
幾年前支GHK glock都係咁

等啦

引用:
原帖由 gainax 於 29-12-2021 02:45 發表

呢支神秘鍛m4台灣個面好似都開賣了,終於見到實物相,有興趣師兄可以上冇屋頂拍賣睇下。。
真心有興趣架,係睇港紙幾多

引用:
原帖由 jn_jona 於 31-12-2021 12:08 發表

都有可能
唔知aeg個下身通唔通gbb 因為gbb下身爆左就好似買唔返
另外要注意上緊槍身尾幾口螺灣同落膠
而家scar件好似台灣都買唔返咁

23 12
發新話題