22 12
發新話題

[VFC] FAL GBB 幾時出﹖

引用:
原帖由 里安 於 28-12-2021 13:32 發表

SCAR搞左hop up,不過最後都放左支槍走,WE玩具我玩過最滿意佢
M14果陣都係二手,但換D鋼件換D唔換D,外觀同性能都唔上唔落,響幾下又唔響咁,大改又貴
M4又係,平收二手返來換晒鋼件,都係要執

除左平真心諗 ...
M14 我直接收Level3
Overall都應該冇咩會爛
只係個hop up用1911果種 左右受壓都難平衡
同埋個trigger個feel好奇怪 個wall位唔知係邊咁
慢慢扣落去唔知幾時break咁

不過咁大枝我都係係屋企得閒打下 拎落場就難了
玩過we覺得最好 個人認為係svd 3k幾有鋼身
結構簡單 最多都係蝕下sear

引用:
原帖由 NCP013 於 29-12-2021 02:34 發表

VFC SCAR 隻lower receiver,用來頂住buffer留起後面果幅薄薄的膠牆,0吾知點解都會爆裂,所以有人話最好一買返來就揾0野填鬼實果個尾倉
唔係好明邊個位 即係爆下身?

引用:
原帖由 gainax 於 29-12-2021 02:45 發表

呢支神秘鍛m4台灣個面好似都開賣了,終於見到實物相,有興趣師兄可以上冇屋頂拍賣睇下。。
同時 vfc出左鍛身版416a5

引用:
原帖由 gainax 於 29-12-2021 02:45 發表

呢支神秘鍛m4台灣個面好似都開賣了,終於見到實物相,有興趣師兄可以上冇屋頂拍賣睇下。。
空機27000台 應該7600hkd左右

引用:
原帖由 NCP013 於 29-12-2021 12:55 發表

0尼塊薄片
返去望下zip下野先
個下身爆左難買返

引用:
原帖由 gainax 於 29-12-2021 13:24 發表

呢支野價錢唔平建議睇左實物先決定,啱既可以科水中意V記系統而家唯一鍛身選擇了
個身睇落似cnc刻字
如果有白身買都正

引用:
原帖由 NCP013 於 31-12-2021 02:33 發表

其實都唔知塊片點解會裂,佢只係欄住隻buffer不會自由前後走,隻bolt carrier又撞0吾到佢。
想到可能性一係D撞擊力隔山打牛轉落佢道,一係就buffer被撞時有些少槓桿向前頂到佢
都有可能
唔知aeg個下身通唔通gbb 因為gbb下身爆左就好似買唔返
另外要注意上緊槍身尾幾口螺灣同落膠

22 12
發新話題