28 12
發新話題

馬記MWS 補完計畫, 4#F新增試打影片

引用:
原帖由 gainax 於 25-12-2021 04:10 發表
話說馬記MWS已出左幾年繼漸成為主流,基本上好多CNC槍款都出左, 熱門既416同JOHN WICK版相信唔少玩家砌左,
最近又有出N5,M733同M16A1 kIT可以講那有錢砌咁多支 ,冇錢之下唯有升級已有支MWS做補完計畫,
作為今年20 ...
我都買咗!

引用:
原帖由 gainax 於 25-12-2021 19:35 發表

玩GBB就係要爽
今日順便砌埋支M16a4 ,現代軍版AR一長一短都夠了,我仲有個upper可以砌埋Mk18骨又草下錢先
師兄請問這支ACOG鏡會不會比前準星阻住咗看不到?

附件

26-12-2021 20:57

唔該晒兩位師兄!

引用:
原帖由 里安 於 27-12-2021 12:26 發表

會見到個影,但唔會好嚴重地影響瞄準,因不論真假鏡成像都唔係準星度
Thank you! 咁我就買先…

引用:
原帖由 gainax 於 25-12-2021 19:35 發表

玩GBB就係要爽
今日順便砌埋支M16a4 ,現代軍版AR一長一短都夠了,我仲有個upper可以砌埋Mk18骨又草下錢先
想請教下M16 A3 同M16 A4 有什麼分別?謝謝!

引用:
原帖由 里安 於 19-1-2022 20:17 發表

A3: 全自動版A2, 數量唔多
A4: 平頂receiver
Thank you………!

引用:
原帖由 gainax 於 21-1-2022 12:02 發表

其實我最近買左個橋都係用天鵝牌,支鏡用高仿都 ok你明的
其他托個d我未找到新品or新淨品,如果有師兄有多可以pm小弟 ,另想找個馬仔m16a2托好耐
又係揾唔到 ,所以砌槍唔齊件都幾煩 ...
師兄早晨

在下想問換咗個粟米筒,請問師兄有乜好介紹?謝謝!

附件

31-1-2022 10:41

引用:
原帖由 gainax 於 31-1-2022 17:14 發表

換乜骨其實都係睇師兄中意邊款,m4可以用到既骨真係多到選擇困難,通常班師兄而家都係玩dd mk18骨/urgi/bcm
再唔係就再簡
師兄如果唔換骨換粟米筒,有冇啲好拎D既粟米筒?我見過(我們)牌既粟米筒好拎D

引用:
原帖由 gainax 於 31-1-2022 17:52 發表

師兄意思係想換我們粟米筒?唔知係味指呢隻幼身筒
係既咁啱我手上有 ,試裝又啱供你參考
我就係想要幼身,大約幾多錢?在哪裡有售?不過我唔識換………!

引用:
原帖由 gainax 於 31-1-2022 18:01 發表

2紅衫魚加5草, 栗米筒黎講幼身係好渣手,我們呢隻XM177栗米筒質數幾正值得玩
我想要幼身!請問師兄在哪裡有售?不過我唔識換………!

引用:
原帖由 gainax 於 1-2-2022 10:02 發表

三轟專賣我們gbb到就有,師兄裝手托好簡單,片入面拆既方法相反就係裝
https://m.youtube.com/watch?v=hmu297DlR_k
Thank you!

引用:
原帖由 gainax 於 1-2-2022 10:02 發表

三轟專賣我們gbb到就有,師兄裝手托好簡單,片入面拆既方法相反就係裝
https://m.youtube.com/watch?v=hmu297DlR_k
但係我又想入支(我們)m4a1………!

引用:
原帖由 里安 於 3-2-2022 11:42 發表

買一支成槍定買d parts仔?

一啲通用Parts仔就無咩大問題,外觀膠件We算做得唔錯添,入氣咀嘩老都無咩問題

但買We成槍絕對係人品大考驗,就算換晒RA tech內件都唔代表會打得好
多謝師兄意見,在下都係買返黎作收藏用,所以冇問題!

引用:
原帖由 kornhill401 於 3-2-2022 11:24 發表

好似都唔平..咁. 又無marking.
冇乜所謂姐!

引用:
原帖由 里安 於 3-2-2022 15:10 發表

我們….有時擺都會分解呀⋯⋯
請問如何分解?

28 12
發新話題