發新話題

[VFC] 有冇人買左VFC Mk48 LMG﹖

引用:
原帖由 七點六二 於 19-3-2022 18:36 發表

真係好?重支槍………!
BB 度力同MWS有得比,VFC其實操作上細節差D

馬記與V記合照………!

附件

19-3-2022 23:26

2 個讚好! TOP

引用:
原帖由 七點六二 於 19-3-2022 23:26 發表
馬記與V記合照………!
兄弟合照,正!

引用:
原帖由 kornhill401 於 20-3-2022 13:33 發表

兄弟合照,正!
Thank you………!

外觀上,其實我唔太識分MK46 / MK48
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 21-3-2022 12:45 發表
外觀上,其實我唔太識分MK46 / MK48
一個有手抽一個冇………!

師兄,咁個Charging Handle係咪得塊鐘片,定拉個下會唔會有種拉Bolt像真Feel?

引用:
原帖由 pmcoperator 於 21-3-2022 15:10 發表
師兄,咁個Charging Handle係咪得塊鐘片,定拉個下會唔會有種拉Bolt像真Feel?
沒有拉bolt 的感覺………!

引用:
原帖由 七點六二 於 21-3-2022 16:12 發表

沒有拉bolt 的感覺………!
咁馬記會唔會好Feel啲﹖

引用:
原帖由 pmcoperator 於 21-3-2022 16:15 發表

咁馬記會唔會好Feel啲﹖
馬記個支賣點像真,未拉bolt 都射唔出,不過唯一的缺點就係重。V記賣點超輕及只有子彈一樣有動作,其次是個彈鼓容量超大……

引用:
原帖由 七點六二 於 21-3-2022 16:56 發表

馬記個支賣點像真,未拉bolt 都射唔出,不過唯一的缺點就係重。V記賣點超輕及只有子彈一樣有動作,其次是個彈鼓容量超大……
你個人意見,落場會簡邊枝﹖

引用:
原帖由 pmcoperator 於 21-3-2022 17:11 發表

你個人意見,落場會簡邊枝﹖
如果想無敵模式,就要V記,如果想體驗一下戰爭,就要馬記

抬鐵
引用:
原帖由 七點六二 於 21-3-2022 17:35 發表

如果想無敵模式,就要V記,如果想體驗一下戰爭,就要馬記
究竟世界上還有神嗎?

V記果枝睇數據好似太過輕身 好似好奇怪咁

我都係堅持一日未有gbb lmg一日都唔會再買lmg

引用:
原帖由 jn_jona 於 22-3-2022 03:00 發表
V記果枝睇數據好似太過輕身 好似好奇怪咁

我都係堅持一日未有gbb lmg一日都唔會再買lmg
如果有GBB LMG但落場唔可靠,我都係簡番彈鏈識動AEG算 😂
暫時未有V記落場報告,唔知可靠程度又去到邊呢﹖

發新話題