發新話題

[VFC] 又買嘢返屋企

沙色既狙擊鏡好難搵………!

引用:
原帖由 七點六二 於 3-11-2022 21:17 發表
沙色既狙擊鏡好難搵………!
G&p同國產有出枝沙色既3.5-10 mark4 m1
但真實係冇呢枝
比較叫似美軍sass kit入面枝leupold mk4 m2 fde

枝野有返咁上下長 lpvo好似唔太襯

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-11-2022 02:28 發表

G&p同國產有出枝沙色既3.5-10 mark4 m1
但真實係冇呢枝
比較叫似美軍sass kit入面枝leupold mk4 m2 fde

枝野有返咁上下長 lpvo好似唔太襯
G&P 有冇網購?

引用:
原帖由 七點六二 於 4-11-2022 09:49 發表

G&P 有冇網購?
Um…應該冇得同佢地直接買 去槍街望下
什至淘寶可能有

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-11-2022 14:41 發表

Um…應該冇得同佢地直接買 去槍街望下
什至淘寶可能有
淘寶試過中伏………!

引用:
原帖由 七點六二 於 4-11-2022 09:49 發表

G&P 有冇網購?
https://ewargame.com/

之前send email比G&P買件、G&P介紹我搵呢間,都ok齊,你可以問下
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 4-11-2022 15:01 發表

https://ewargame.com/

之前send email比G&P買件、G&P介紹我搵呢間,都ok齊,你可以問下
Thank you very much!

相片分享………!

附件

4-11-2022 15:32

引用:
原帖由 jacko 於 4-11-2022 16:32 發表
http://ewargame.com/g-p-m1-3-5-1 ... ope-sand-gp-scp005/

有啊
請問這網站不是在香港?

引用:
原帖由 七點六二 於 4-11-2022 16:43 發表

請問這網站不是在香港?
香港的, 之前佢哋用HK post寄比我

引用:
原帖由 jacko 於 4-11-2022 16:52 發表

香港的, 之前佢哋用HK post寄比我
Thank you!

引用:
原帖由 jn_jona 於 3-11-2022 02:18 發表

Yes
見佢地有現貨放出黎
請問師兄個防火帽洗唔洗拆咗出嚟定係唔洗拆?因為我折咗個防火帽再裝入去時,個silencer 有啲鬆鬆哋咁?固定唔到………!

引用:
原帖由 七點六二 於 6-11-2022 21:21 發表

請問師兄個防火帽洗唔洗拆咗出嚟定係唔洗拆?因為我折咗個防火帽再裝入去時,個silencer 有啲鬆鬆哋咁?固定唔到………!
唔洗拆火帽ga
直接套個suppressor上去

Take起對lock pin, 直接套上槍,拍返低lock pin, 完成

發新話題