發新話題

MOA2022 pre-discussion

有,不過係PPK/S。
引用:
原帖由 stevechau 於 2-12-2022 17:03 發表

頗真, 某台灣槍店係VFC MOA BOOTH前面拍左story
我等左支PPK又好耐喇, 可能出果陣一次過PPK+UMP9一齊買黎keep

附件

2-12-2022 21:51

究竟世界上還有神嗎?

我有個大膽的諗法….

附件

3-12-2022 09:24

究竟世界上還有神嗎?

希望佢隻匣唔漏氣就得㗎喇。
引用:
原帖由 stevechau 於 3-12-2022 15:46 發表

岀係好多廠岀過,但無支長久……
大陸廠早就不了了之
Maruzen偶爾先返到貨,但又好似Marui咁膠身
跟著又要搞鋁鋼kit,即係又要洗多舊錢(仲未計仲有無貨呢個問題呢)
咁多個選擇但樣樣都岀 ...
究竟世界上還有神嗎?

VFC呢檔所謂「公司」捉到鹿唔識脫角,既然同Umarex有合作開,買開HK License,又唔出VP70,頂!
引用:
原帖由 Opica 於 4-12-2022 20:11 發表
支ppks好似冇講過價錢同推出日期
究竟世界上還有神嗎?

元祖BioHazard 2 Fans…..:(
引用:
原帖由 jacko 於 5-12-2022 09:50 發表

太冷門古董款,市場要求唔高,出咗分分鐘滯消,你問下後生一代,有幾多個識VP70
究竟世界上還有神嗎?

3 Round burst加托先係重點。
引用:
原帖由 Maxman2 於 11-12-2022 07:21 發表

近年Bio2 remake 男角配槍仲係VP70,我估後生應該會經隻game 知道這支槍,Vp70外觀都算特別,但渣上手對亞洲人黎講,有點笨重,個trigger令到下身個觀感成餅野咁。
究竟世界上還有神嗎?

小林泰三出過,而家成為絕響。
引用:
原帖由 Maxman2 於 12-12-2022 09:11 發表

VP70 有母指槽ge grip版本睇落順眼d,如果有出都希望出有母指槽版本無甘頭重腳輕
究竟世界上還有神嗎?

有冇興趣賣?
引用:
原帖由 jacko 於 13-12-2022 20:24 發表

絕響喺呢度
究竟世界上還有神嗎?

如果冇記錯,當年濕X Design係有出過金屬Slide俾呢枝VP70!
引用:
原帖由 Maxman2 於 14-12-2022 00:03 發表

望真d點解你條slide咁金屬ge,本身有白色marking?
究竟世界上還有神嗎?

如果有朝一日想放,請通知小弟。
引用:
原帖由 jacko 於 14-12-2022 00:52 發表

收藏,暫不考慮賣
究竟世界上還有神嗎?

V記手槍,除了P320那個強度成疑問的Trigger Box和Glock 18C的彈匣設計外,其實手槍還不算差。
引用:
原帖由 暈又暈 於 17-12-2022 17:31 發表
看倌有哪位會有信心V記能夠hold得住VP70套火控?
究竟世界上還有神嗎?

發新話題