25 12
發新話題

[Marui] 玩玩馬記USP Compact

玩玩馬記USP Compact

入手了馬記 USP Compact,的確幾好玩。
Blow back 幾好,聲亦夠大。
請問有沒有 同路師兄?

Matt's rock & roll

我最愛USP系列,不過我兩枝係古董KSC
Usp.45同Match

附件

21-2-2023 13:24

回覆 2# 的帖子

一個字,正!

在下亦都入手了 De 牌鋁外管滑架套裝,正準備裝上。裝好後放兩張相讓位位師兄看看。
謝謝。

我都買左枝MARUI USP FULL SIZE
之前2手區買左SET NOVA SLIDE
好大後座力
唯一匣底行PIN設計,時間耐左一定漏氣

呢枝整世好野
超準
後座力大
匣氣化好
換左鋁Slide
用左十年全原裝都仲好精神

回覆 4# 的帖子

De牌好貴,唔捨得買

剛剛上網看中了 DCI窗 的外管,原因是為了加裝 adapter,令到這新玩具能裝上tracer 方便落場。

我玩full size usp加robinhood鋁slide,blowback爽快正
彈夾src有出強化版,唔使驚漏氣

回覆 9# 的帖子

blowback感類似vfc fnx
但氣化好好多
插滿氣可以打三夾有餘
就算我手頭有marui g17 gen4同g19改鋼slide,始終都係鐘意呢支

而 Glock 我就砌咗支 Gen4 ,FDE 色,大部份都係吉打件,內管同膠都係 PDX 啦。
拍頭就用了 PTZ 之前介紹個隻,好爽,好喜歡。

我有一枝,不過係KSC

請問樓主,呢款USP是否2022年新版呢? 謝謝!
呢支USP,佢'馬記'都出左有5年以上了.

其實我都不知。我估計都不會是2022的新版吧。
我見個盒標榜 15mm large cylinder
不過剛巧合,近來見到佢,有啲興趣,所以買佢返嚟玩。

引用:
原帖由 Tom561 於 21-2-2023 18:42 發表
我玩full size usp加robinhood鋁slide,blowback爽快正
彈夾src有出強化版,唔使驚漏氣
SRC個隻可通用!?

25 12
發新話題