發新話題

....

本主題由 jacko 於 17-6-2023 22:08 關閉
引用:
原帖由 matthew100007 於 24-5-2023 07:31 發表
CL PROJECT DESGIN SHADOW 2 CUSTOM,做左幾日功課有以下結果
*1)開槍時後座力輕,可能為左配合IPSC
2)退堂時是下身咬上身,相對穩定,
3)金屬是飛機外件金屬等
4)ipsc level 3 有人用
5)hi cap另一選擇
...
CL Project 0既手功係好好,亦無0羊工差,我都非常渴望擁有,但你以上幾點,其實都唔算佢地特色,原裝KJ Shadow 2已經後座力輕,主要係滑架比一般手槍細,下身包滑架,真鐵同KJ原來就係咁,原裝KJ Shadow 2已經全金屬,當然CL Project 用鋁做更靚更輕
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 matthew100007 於 31-5-2023 17:22 發表
Aap01似刀2 cl  細blow back,穩直準,但app,幾百蚊
兩種不同槍款,很難一齊對比

引用:
原帖由 bennytsang16 於 2-6-2023 11:04 發表
個人覺得,KJ CZ 手槍系列當中,最準確、最穩定是最醜樣果枝,即係 CZ P09。

其實,只係個様踏實左少少0者

放舊相呃like

附件

6-6-2023 11:37

6-6-2023 11:48

6-6-2023 11:48

引用:
原帖由 matthew100007 於 16-6-2023 17:25 發表
氣槍同車一樣是消耗品有壽命。車可以望咪表看公里數,槍只能send d試槍片比你,或者你右識賣家佢一定唔會射左好多發來放嗎?  樓上覺得 不知所謂,你都是入來答我開不知所謂的post,你都是同level..
請大家唔好再回和 ...
既然樓主唔想人回覆,咁我順應要求0拉,鎖post

發新話題