發新話題

[others] 求推介SMG gbb

Mp9 +1, 無咩鑊氣,另MPX亦不錯,聞說就快有副廠會出升級零件
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 RCOOH 於 29-5-2023 11:42 發表

MPX隻匣太長,么心么肺,趴低果下要小心。MCX感覺平衡D。
咁人地要SMG嘛∼我理解0既SMG真鐵打9mm/.45之類手槍子彈

引用:
原帖由 Tom561 於 29-5-2023 14:49 發表
smg gbb點解無廠出colt smg呢,宜家uzi gbb都出咗,理論上同東北條數就可以搞ar9,唔單止可以玩old school,又可以砌民版潮槍
WE PCC系列算唔算?
http://www.weairsoft.com/guns/rifles-gas-blowback/pcc-series.html

引用:
原帖由 Tom561 於 29-5-2023 14:47 發表
講起apc9,真係幾funny下,官方授權果隻只通自家製,反而係泰亨果支日本仔通glock夾,唔知aw點應對呢
授權版隻匣靚D

引用:
原帖由 RCOOH 於 29-5-2023 13:59 發表

買支Machine Gun,整濕佢,就係濕密仙根。

我覺得等支APC9K好,通Glock匣。
You are so funny

引用:
原帖由 48191 於 29-5-2023 14:43 發表
TEC-9
邊一版先 舊0既未必買到,新0既未出

引用:
原帖由 jn_jona 於 29-5-2023 17:28 發表

Arcwick果枝係行mp9樣式匣 us army應該係買呢個版本
日本果枝應該係v黎 行glock匣

Arcwick果枝都有客源既 睇下出到黎咩環境先囉
其實可以咁講,Arcwick果支係APC9K, 日本果支係APC9g(g=glock),應該係咁

引用:
原帖由 天翔翼 於 29-5-2023 18:56 發表
無人提Modify把PP2000既
除左造型怪D外非常好打,冇大鑊氣
D匣仲難搵過MP9

引用:
原帖由 EF66-1192 於 3-6-2023 08:17 發表

如果kwa出咪好囉,用翻mp9匣
等PMX, KWA出,聽聞係用MP9匣

附件

3-6-2023 10:53

引用:
原帖由 Tom561 於 3-6-2023 14:42 發表
把嘢是否真係vfc製?後座力如何
VFC

發新話題