發新話題

[others] 放唔出裝備

我接受肉償。
引用:
原帖由 jn_jona 於 19-10-2023 00:21 發表

最平可以幾多真係難聽過粗口
最平係唔洗錢 即係唔_好買
問得呢句都係唔識欣賞件野 不如等下有緣人好過

附件

19-10-2023 00:50

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 里安 於 18-10-2023 17:38 發表

最興話自己學生(有能力先買,war game唔同食飯無學生餐,本身唔係平價玩意,不如去勞力士AD話自己學生價買隻勞仲有意思)
邊度平過你(咁你去返果度買)

都唔係理唔理問題係好滋擾
話自己係學生果D未必係學生, 反而真係學生果D好少主動出聲講
同埋我遇到果D真學生買家同南亞人買家一樣, 反而佢地仲手鬆
試過我明知自己係高開件貨唔係好諗住賣得出, 結果竟然有買家高追, 出到黎交收先發現竟然係個初中生

當然都有遇過D"學生"好似CHING既遭遇咁, 同邊度平D不如平比佢
我"得"返佢轉頭, 咁點解唔直接幫襯果度?? 我都有睇過果度不過我質素更好, 所以我先理應要開更貴

其實D買家客客氣氣還次價都無野, 唔好走去駁咀/lur我
我私放得就預左一定多少少麻煩野/客, 呢樣野我覺得自己作為只賣貨無service既賣家都無得嫌棄的

引用:
原帖由 里安 於 18-10-2023 20:55 發表

我成日都講明唔等錢洗
me2, 唔等錢使、唔係急放, 甚至有時都唔係特別想賣, 所以買家係應該開個好價吸引我去賣果件野

引用:
原帖由 Ang123456 於 18-10-2023 20:38 發表
其實都好奇怪, 有些人一開口已經沒禮貌, 第二句:
1) 最平可以幾多
2) 賣100元不到的零件, 叫你平20
3) 想看清楚D (已經有相, 但買家不會話你知, 想看清楚物件的什麼地方?

買賣是雙方的, 大家尊重, 可正常溝通又 ...
呢D case......
1)已經寫左係價錢度
2)多謝查詢, 不過唔岩價, 有緣下次再deal過(再駁咀就另計 )
3)直接問想邊度清楚D(反正影左先無壞, 比佢睇完唔岩可能下個買家問起又可以比人地睇埋)

其實客氣真係好重要, 同埋人貴自知, 100蚊既貨買家唔燧真識野/賣家唔係鋅搵笨, 點會還到20蚊成交??
你還個80蚊我都仲會睬下你丫

網上未見面殺價就算了, 每個人心態都係想買平野,明既, 最多睇完PM算
件野冇問題 硬要即場殺價既 大不了唔賣當行街
最火滾既係見你唔理執野走,即場恐嚇你 唔同佢咁既價交易. 去各平台唱你放飛機...
咁先最 , 不如去搶喇

引用:
原帖由 vincent918 於 19-10-2023 17:00 發表
網上未見面殺價就算了, 每個人心態都係想買平野,明既, 最多睇完PM算
件野冇問題 硬要即場殺價既 大不了唔賣當行街
最火滾既係見你唔理執野走,即場恐嚇你 唔同佢咁既價交易. 去各平台唱你放飛機...
咁先最 , 不 ...
咪由佢唱囉,我反而覺得呢樣威力有限

唱?
哦!
得我有你想要的貨,到價就放;
都係有人同我講話某會員平過我,咁我都係善意勸喻叫佢幫襯返某會員。呢類貴客,我自知招呼不到。
引用:
原帖由 里安 於 19-10-2023 19:20 發表

咪由佢唱囉,我反而覺得呢樣威力有限
究竟世界上還有神嗎?

性癖可以冷門,但不可以邪門。
引用:
原帖由 來自星星的猩猩 於 21-10-2023 02:50 發表
早知問下開我20蚊果個tiff妹妹 去唔去開房

附件

21-10-2023 07:01

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 20-10-2023 11:57 發表
唱?
哦!
得我有你想要的貨,到價就放;
都係有人同我講話某會員平過我,咁我都係善意勸喻叫佢幫襯返某會員。呢類貴客,我自知招呼不到。
今時今日大家上網睇野都會FC, 唔會再一面之詞,呢D單方面老屈好易自取其辱

引用:
原帖由 來自星星的猩猩 於 26-10-2023 14:39 發表
同埋依度2手買賣板都好怪 成日比人del post啲理由古古怪怪啲人
人流本身已經少 仲攪風攪雨
你可以選擇唔0係呢度放,版主del得一定有佢理由,另外重申,我地唔介意人流,我地只介意會員質數,貴精不貴多
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

我枝Prime Python DX Ver就係響呢度收。
T2?
算把啦。
引用:
原帖由 來自星星的猩猩 於 26-10-2023 14:39 發表
同埋依度2手買賣板都好怪 成日比人del post啲理由古古怪怪啲人
人流本身已經少 仲攪風攪雨
究竟世界上還有神嗎?

發新話題