發新話題

[others] GHM9有人入手未?

GHM9有人入手未?

好似幾抵 千中
又齊marking 通glock匣

引用:
原帖由 火鳳舞 於 2-11-2023 11:12 發表

仲有沙色最正係可用ProWin匣,氣化一流

?stp=cp6_dst-jpg&_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ ...
順? 我見有台灣玩家話trigger唔多順 多手尾

引用:
原帖由 jacko 於 3-11-2023 19:23 發表
不知真假
raptor係邊間

引用:
原帖由 48191 於 3-11-2023 22:05 發表
你不如等陣睇睇有冇災情先。
成街都係打手,話枝窗幾好幾好;
到你買咗中伏,又話你手氣差,佢枝冇事。
把野都無乜人講

引用:
原帖由 48191 於 4-11-2023 06:40 發表
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=60534&snA=8375
都係得呢個post 我就係呢個post見到有人話trigger硬 唔順

引用:
原帖由 天翔翼 於 4-11-2023 15:23 發表
有個勇士買左
稱少少lup,少整就好順好打

所以真係真假難辨
自己買先知
有無講到整左咩位?
如果多手尾跟就all in archwick apc9k算

引用:
原帖由 火鳳舞 於 14-11-2023 18:02 發表
入手,有小小伏,單連發正常,雞唔難扣,連發也順暢,但氣化奇差,差得多氣噴白煙不特止,
連射時因彈匣氣太滿以至氣化不好,bb彈不到5米即向下墮,差得小氣化好D射得遠D直D但清唔到匣,
原因係原廠匣氣室容量太小,連射時氣化 ...
Thanks for sharing
skip了等apc9k

引用:
原帖由 火鳳舞 於 22-11-2023 13:02 發表
問題解決!經過多日研究,原來問題係出在果兩條回膛彈弓太軟,引主個Bolt唔夠力回晒位今連發司牙開唔晒,給果連發出氣量小引至小便彈及射唔遠,我試過在左右兩條回膛桿尾部加上一小段硬彈弓落去,結果即時有勁聲威力 ...
我睇crw edwin條片trigger成8磅

引用:
原帖由 火鳳舞 於 30-11-2023 22:13 發表
新產品及補品

?stp=cp6_dst-jpg&_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=dd5e9f&_nc_ohc=FdtiGcSxk_IAX-JIR4 ...
聽人講upper原裝係膠?

發新話題