發新話題

[Marui] 馬記投票出新槍

M712 WE 都出過,已經是金身,個人覺得已經造得好靚。
我反而希望有人出半自動型盒子砲 C96,抗戰名槍。

Browning Hi-Power,WE 抄 Tanaka,連缺憾都抄埋。
WE 幾年前出 Mk.III,都係無改進過,撞針會斷。
引用:
原帖由 yukihiro2140 於 13-11-2023 09:32 發表
好似呢d款全部WE都出過,不過大家都好奇馬記個系統出一次會係點
尤其是Hi power,相信大家都受夠we個死人撞針彈弓

WE 最近都靜晒,很久沒有預告出新槍。

WE 除了做槍,還做甚麼業務的?
引用:
原帖由 Tom561 於 13-11-2023 14:45 發表
we自從第二代當家就心不係玩槍,一啲都唔進取

WE 出的小型手槍幾靚,Colt .25、Beretta M84、Beretta 950 都造得幾好,希望佢遲些會出戰前 PPK。

Guarder「吉打」的補品,都係專出俾馬記。
唔明大家都是台灣廠,點解唔出俾 VFC。
引用:
原帖由 里安 於 17-11-2023 07:46 發表

BHP for sure
WE果支玩唔夠一個月斷左撞針

WE而家其實無咩競爭力,講平有D VFC甚至馬牌都係貴你少少

樣又靚過你,料又好你少少,補品又要下下同台灣買先多,買完隨時執餐懵

Browning Hi-Power,不止撞針場斷;連「C牙」都只是一塊金屬片,好薄弱……
引用:
原帖由 里安 於 17-11-2023 07:46 發表

BHP for sure
WE果支玩唔夠一個月斷左撞針

WE而家其實無咩競爭力,講平有D VFC甚至馬牌都係貴你少少

樣又靚過你,料又好你少少,補品又要下下同台灣買先多,買完隨時執餐懵

發新話題