21 12
發新話題

[VFC] VFC終於肯出AK GBB

引用:
原帖由 520df10 於 20-12-2023 23:02 發表

人哋個女呢架,唔襟操
Sr25操兩操上身個body爆左
鍛M4操兩操下面操爆咗
西班牙散彈仲大鑊,操兩操抆唔返出呢
操兩操爆埋DNA搞到人哋內鬥就唔好
鍛版都爆
其實我仲想佢再出鍛身
依家有3枝 仲想要多枝

引用:
原帖由 火鳳舞 於 21-12-2023 00:04 發表

前排t2有人放支鍛SR25出黎
鍛m4 我主要係用返個身黎build野
第三枝係台灣買返黎

當年好似話唔夠單所以停產
但個質感真係好過鑄身好多

鑄身版m110都會爆下身
我衝左頭水 少打暫未有事
後黎m110k好似已經補強左

其實套sr25包咁多野係抵過m110既
又有鍛身

引用:
原帖由 520df10 於 21-12-2023 00:45 發表

人家女兒下身生泡泡唔襟操
鑄身冇計 依家已經叫做技術好左
417v1果時頂骨係鋸齒咁, 依家已經好左好多

mcx下身個qd窿係見到有泡 唔會用

依家留低既長短火多數都vfc 近年叫做多搞作既都係得返佢 出既野都算岩口味
2023出既長火都差唔多買齊晒 差249
Beta試野出事唔可怕,肯改好先出街其實無問題
我覺得有消息流出下都唔係壞事 起碼叫有野期待下
或者提早搵定件

APFG果條線希望今年會有mcx spear lt, NGSW m7

引用:
原帖由 520df10 於 22-12-2023 00:19 發表

呢兩滴膠水好矜貴架
$450擺(明搶)你
就係當年咁講完 依家下下重手 落好落滿...拆口螺絲都又吹又燒

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 22-12-2023 00:09 發表

鍛sr 25 令我幾意外既另一樣野係, 新槍槍身都好鬆, 前pin 用手指尾了下都可以整出去, 唔係後pin 位有舊膠墊住真係唔敢想像

耳仔我記得sr25 仲要係加大版

果條片我仲記得, 係好高既地方成支槍掉落去, 咩事都 ...
落場打真係最好鍛身 鑄身再好 成日見到人一仆壓落去就爆
雖然我唔係拎黎掟 但一體式鋼管鍛身真係放心好多

21 12
發新話題