16 12
發新話題

[VFC] M16A2

M16A2

究竟世界上還有神嗎?

2 個讚好! TOP

終於出,希望有20吋鋼外管同後準星散賣
A2隻後準星難買到

「十字軍」
引用:
原帖由 gainax 於 14-7-2024 08:16 發表
終於出,希望有20吋鋼外管同後準星散賣
A2隻後準星難買到
究竟世界上還有神嗎?

呢支有興趣………

FNC 的三連發十分穩定,希望可以應用番在 M16A2 身上。
引用:
原帖由 48191 於 13-7-2024 19:44 發表
https://www.proactstore.com/products/vfc-colt-m16a2-gbb

有Burst喎!

引用:
原帖由 bennytsang16 於 14-7-2024 19:37 發表
FNC 的三連發十分穩定,希望可以應用番在 M16A2 身上。

期待v記出大家一齊轉玩三連發,襯未出放走馬記kit好機會了

引用:
原帖由 七點六二 於 14-7-2024 15:36 發表
呢支有興趣………
三千幾抵玩又有三連發,當年買個蛇upper都三千冇任何零件跟

引用:
原帖由 gainax 於 14-7-2024 19:45 發表

三千幾抵玩又有三連發,當年買個蛇upper都三千冇任何零件跟
係呀,收藏一流………!

V3本身都有問題,ROF太慢,源於Buffer過重。
單發問題不大,連發很差。
引用:
原帖由 gainax 於 14-7-2024 19:45 發表

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 bennytsang16 於 14-7-2024 19:37 發表

應該係用t91果套?
Fnc下身系統似唔似ar?

引用:
原帖由 七點六二 於 14-7-2024 20:41 發表

係呀,收藏一流………!
外觀同內部造型三千幾價位都好值回票價了,包三連發已經是額外賺左

引用:
原帖由 48191 於 14-7-2024 21:31 發表
V3本身都有問題,ROF太慢,源於Buffer過重。
單發問題不大,連發很差。
V記基本上都係wa範圍水平,夏天3連發打到爽爽都算係咁了
落場都係打單發冇咩所謂屋企玩你可以吹熱彈夾先玩啊,最重要係性格比一流滿足哂oschool班人
人人有得玩m16a2 m16a1 xm177 m733 m727

Oldschool灰色槍身一定唔少得,些啦曲已準備

Mmmmm……
想落場打Burst真係要三思。
引用:
原帖由 gainax 於 15-7-2024 06:31 發表

V記基本上都係wa範圍水平,夏天3連發打到爽爽都算係咁了
落場都係打單發冇咩所謂屋企玩你可以吹熱彈夾先玩啊,最重要係性格比一流滿足哂oschool班人
人人有得玩m16a2 m16a1 xm177 m733 m727
究竟世界上還有神嗎?

16 12
發新話題