17 12
發新話題

下一站......日本

下一站......日本

有屎有尿依家好搞掂佢啦.....一陣直飛日本呀....

aloha?
本來無一物, 何處惹塵埃

黎 D 真係由美國本土飛過去架 ???
初頭我以為係用船運過去架 tim
Never Forget

金色座艙盤
我個Premiere Pro……封晒塵

引用:
原帖由 Pan 於 10-2-2007 12:05 發表
黎 D 真係由美國本土飛過去架 ???
初頭我以為係用船運過去架 tim
戰術部署呀嗎.....果陣波灣戰爭的戰機都係由唔同基地咁飛過去架乍....

引用:
原帖由 馬仔 於 10-2-2007 13:44 發表
金色座艙盤
全黃金薄膜架....

J-10對住佢會唔會變.............................靶???
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 kimkileo 於 10-2-2007 15:14 發表

全黃金薄膜架....
薄膜有咩用丫??

引用:
原帖由 kimkileo 於 10-2-2007 15:13 發表

戰術部署呀嗎.....果陣波灣戰爭的戰機都係由唔同基地咁飛過去架乍....
原來係咁

不過唔知要飛幾耐呢...

引用:
原帖由 derek 於 11-2-2007 00:07 發表

薄膜有咩用丫??
防止雷達'照'到入cockpit
本來無一物, 何處惹塵埃

有幾張又無金色既薄膜, 唔知係唔係影既角度問題呢

兩架美軍F-22隱形戰機新聞

兩架美軍F-22隱形戰機飛抵日本嘉手納基地
(路透社) 02月 17日 星期六 02:49PM
路透日本嘉手納電---兩架美國F-22隱形戰鬥機週六抵達日本南部沖繩,這也是該型戰機首度部署海外。

根據路透一名平面攝影記者與一名電視攝影記者表示,這兩架美國空軍最先進的「猛禽」(Raptor)戰機抵達了美國位於沖繩的嘉手納空軍基地。F-22據稱也是史上造價最昂貴的戰機。

美國空軍稱,另外10架F-22預計將於週日飛抵日本,較原定計劃延遲了一週。

一名美國軍事發言人稍早曾說,預定部署在日本的美國F-22隱形戰鬥機被延後,不是因為北韓的要求。(完)

呢部野聲稱40年都唔過時

據知一架F-22的造價達8500萬美元

http://hk.news.yahoo.com/070217/3/220au.html

睇黎美國系亞太地區制空能力又強左

吾止8500萬

引用:
原帖由 -l- 於 17-2-2007 21:47 發表
吾止8500萬
呢到d資料就話系
但系睇新聞就話系1億3千萬美金

引用:
原帖由 gf13vergil 於 18-2-2007 00:49 發表

呢到d資料就話系
但系睇新聞就話系1億3千萬美金
年年唔同價架.....
07年美軍最新報價係一億三千五百萬美金
08年就係一億四千九百萬美金......
03年果陣賣一億七千八百萬美金.....依家好抵買架......買啦

17 12
發新話題