發新話題

18/f 訂vest問題

18/f 訂vest問題

請問師兄們:
18/f 會唔會幫客訂佢website 入面冇list 出黎gei vest?
收費如何?
因為我想訂件sds molle 2 flc
thx~

最好親自上去問問, 因為未必件件都會入口[:s]
本來無一物, 何處惹塵埃

如果 SDS 既 MOLLE FLC 入口應該無問題...
因為佢連 SDS 件 OTV 都有....所以應該問題不大呢[:P]

哦~ icic~
唔該哂~

收費好似係catalog既US$X10=件貨既HK$

wa... 乜貴咁多ga…我以為佢8/9算tim

仲有 shipping 呢......同埋佢幫你訂........都要收返少少架....

引用:
原帖由 Pan 於 13-1-2007 00:33 發表
仲有 shipping 呢......同埋佢幫你訂........都要收返少少架....
過河濕腳嘛[]

SDS的東西,自已上網訂都得.做咩比18/F找....[]
(它的網站會shipping in Hong Kong,我自已的RACK都直接和它訂)

引用:
原帖由 mk23 於 13-1-2007 09:53 發表
SDS的東西,自已上網訂都得.做咩比18/F找....
(它的網站會shipping in Hong Kong,我自已的RACK都直接和它訂)
咁要過幾耐先收到??

引用:
原帖由 14692 於 13-1-2007 05:13 發表

過河濕腳嘛
咁呢個都預左…[]

就是要你開口令佢知道(唱歌中)

引用:
原帖由 Kira 於 13-1-2007 16:32 發表

咁呢個都預左…
睇佢食得深唔深啫

引用:
原帖由 mk23 於 13-1-2007 09:53 發表
SDS的東西,自已上網訂都得.做咩比18/F找....
不過SHIPPING費好貴.....一個POUCH 十幾蚊, 運費要百幾蚊.......

發新話題