發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

等一年......等其它廠出齊零件,等第三/四水枝槍夠成熟度先買
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

再來是變身時侯
沒錢全都買真品,只有MAGPUL MIAD GRIP是真的....
FLASH HIDER : 只要是14mm+牙就可以了
三角準星 : 完全對應GP
GAS TUBE : WA的太粗了,換準星的話要一併換掉
HAND GUARD : 用上BF的CASV,但WA的星環直徑是較MARUI的稍大,所以要略略加工才裝得下.
STOCK : 完全對應MAGPUL PTS CTR,即是也對應所有玩具STOCK啦~也算是佳音吧~
GRIP & TRIGGER GUARD : ........家裡沒那麼長的六角批啦,所以未試......

下圖是尚未完成的.....

附件

16-4-2008 01:19

引用:
原帖由 亞龍 於 16-4-2008 01:09 發表
等一年......等其它廠出齊零件,等第三/四水枝槍夠成熟度先買
擊發系统已算很不錯了,當然我深信仍有改進的空間.
零件的耐用度還是未知之數,但我不理了,用TOPGAS打,真的很爽!!

畢竟在沈寂已久的GAS鎗市場上算是很大的衝擊,以目前的銷情,我想一年內WA會推出大量換頭換尾Ver.來搶錢吧~!!

嘩佬好似放棄了WA自己設計的這個專利.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

冇匣no talk
and how much
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

琴日都有幸拎過上手, 感覺有 D 似 MARUI m4, 可能係膠身關系呱等耐少少有鋼身鋼 BOLT 出先再決定
Never Forget

室温24度,Top Gas + 0.2gBB = 1.5j

引用:
原帖由 d.s 於 16-4-2008 10:17 發表
室温24度,Top Gas + 0.2gBB = 1.5j
睇落都 OK WO, 但氣化O唔 OK ?

回覆 #38 Pan 的帖子

入30粒可以一扣清匣
50粒就要打點發清匣
氣化算唔錯

引用:
原帖由 d.s 於 16-4-2008 10:45 發表
入30粒可以一扣清匣
50粒就要打點發清匣
氣化算唔錯
明白晒, 唔該~

引用:
原帖由 Pan 於 16-4-2008 09:25 發表
琴日都有幸拎過上手, 感覺有 D 似 MARUI m4, 可能係膠身關系呱等耐少少有鋼身鋼 BOLT 出先再決定
鋼身M4???

引用:
原帖由 bravohk 於 16-4-2008 11:24 發表

鋼身M4???
金屬身先岩, SORRY

引用:
原帖由 牧羊人 於 15-4-2008 23:30 發表
http://www.intrudershop.com.tw/showreport.asp?report_id=46
睇完以上連結,興趣大减!

真係詳盡
好期待 d.s. 兄的射程與準繩測試

尋日行入 "充公房" window shopping,見到好多人圍住支 wa m4,跟手有人拎上手試," pang pang " 聲,都好震撼(口下)............

有 d c hing 只係睇都睇到流曬口水咁 ............ 不過,我自己就無 mud 興趣住喇.........

可能唔想做 ............. 老鼠 ma ...

發新話題