22 12
發新話題

遙控模型車

遙控模型車

本帖最近評分記錄
  • Kuznetsov 威望 +20 派利是丫 21-2-2007 17:34
  • Kuznetsov 金錢 +20 派利是丫 21-2-2007 17:34

係好野wor!但係會唔會好難學?!
鵰。豹。狸。獅。狒

so nice~~
but just like playing wargame with M4...a trap...

勁!

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 21-2-2007 19:21 發表
係好野wor!但係會唔會好難學?!
早幾年有玩,但係要玩到咁係有難度架.....
彈劾

另一個深淵
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 21-2-2007 21:55 發表
另一個深淵
玩電車唔夠玩油車咁金....
彈劾

只要架車是4驅+飄移太,咁就甩到架la~!

引用:
原帖由 joey 於 21-2-2007 22:37 發表
只要架車是4驅+飄移太,咁就甩到架la~!
甩得易,但係救返難呀......
彈劾

哈~~當然la~!

但D人都話唔太難~!

引用:
原帖由 joey 於 21-2-2007 22:57 發表
哈~~當然la~!

但D人都話唔太難~!
當你玩到一定熟練ga 時候.....
一個出錯,架車就會高速炒埋牆.......
之後你ga 工作就係慢慢執返d parts/買過架慢慢砌慢慢set.......
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 2007/2/21 23:41 發表

當你玩到一定熟練ga 時候.....
一個出錯,架車就會高速炒埋牆.......
之後你ga 工作就係慢慢執返d parts/買過架慢慢砌慢慢set.......
又唔使咁悲 依家出 0個 0的 甩尾專用 Tire 係比較無咁咬地
令到架車 0係 比較低 0既 速度下就可以甩尾
所以玩甩尾 0既 反而比較玩速度 0既 較少遇到高速炒埋牆
不過新手當然不在此限

引用:
原帖由 熊仔爸爸 於 21-2-2007 23:51 發表

又唔使咁悲 依家出 0個 0的 甩尾專用 Tire 係比較無咁咬地
令到架車 0係 比較低 0既 速度下就可以甩尾
所以玩甩尾 0既 反而比較玩速度 0既 較少遇到高速炒埋牆
不過新手當然不在此限
我玩緊個陣仲係用緊pvc水喉diy 車胎架咋....
同埋當你玩到控制到架車的動作之後就會加快速度架啦.....
彈劾

pvc水喉diy車胎 真是得架~!

引用:
原帖由 joey 於 21-2-2007 23:58 發表
pvc水喉diy車胎 真是得架~!
個陣未出甩尾胎,個個都係咁整架啦......
彈劾

22 12
發新話題