發新話題

自稱美國陸軍反恐部隊CTU參某長

Hong Kong people really is so great....
先出過 SAS 少校 而家又多個美國陸軍反恐部隊CTU參某長......and both of them also is a very young guy!!!

真係少年出英雄, 勁到無朋友

引用:
原帖由 bravohk 於 28-5-2008 17:39 發表

肯定夠料入青山~
搵D"膠"層人員post 埋上高登
過多幾日見報  ----->  身份揭露 --->全港嘩然  ---> 特首發表聲名  ----> 各國否認此special operator 之存在

我而家成日好驚咁周圍望.....好驚D乜鬼BDU呀, ACU呀, HKU呀, SDU呀, FATU呀, CTU呀咁做底我!!!
Sleep Well!

人地搞緊""聯合調查打擊訪客IP逗留""呢個大Project!!~未必得閒逐大家出境!!大家唔駛咁驚!!

引用:
原帖由 queen 於 28-5-2008 17:48 發表
Hong Kong people really is so great....
先出過 SAS 少校 而家又多個美國陸軍反恐部隊CTU參某長......and both of them also is a very young guy!!!

真係少年出英雄, 勁到無朋友
SAS少校係唔係响"兒童台"話開班授徒果位猛人呀??

引用:
原帖由 Bed-Man 於 28-5-2008 17:50 發表
我而家成日好驚咁周圍望.....好驚D乜鬼BDU呀, ACU呀, HKU呀, SDU呀, FATU呀, CTU呀咁做底我!!!
其實我打gta都成日做底人

引用:
原帖由 bravohk 於 28-5-2008 17:52 發表
人地搞緊""聯合調查打擊訪客IP逗留""呢個大Project!!~未必得閒逐大家出境!!大家唔駛咁驚!!
如果同美國領事館報案有冇用ga?

大佬.....呢個 Post 同o個個 Forum 攪到我欲罷不能, 沈悶生活中有點趣味!!!
Sleep Well!

[quote]原帖由 bravohk 於 28-5-2008 17:54 發表

SAS少校係唔係

引用:
原帖由 adrianyahk 於 28-5-2008 17:55 發表

同黄大仙傾有D用!
Sleep Well!

引用:
原帖由 Bed-Man 於 28-5-2008 17:57 發表
大佬.....呢個 Post 同o個個 Forum 攪到我欲罷不能, 沈悶生活中有點趣味!!!
有同感

引用:
原帖由 bonzonie 於 28-5-2008 17:59 發表

有同感
100% agree!!!!!!

really make so much fun to me....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 28-5-2008 17:55 發表

應該無咩用....果位大哥咁猛料好大機會做低埋美國領事!就算美國總統都無佢符!!唔好累多條人命喇~

http://www.hostingphpbb.com/foru ... rum=warsportassocia香港社評立法會參議員D.A.B.

香港野戰遊樂協會會長W.S.A.P.

香港射擊總會火鳳凰槍會前會長P.P.
投謞 頭條日報

d 名好長

發新話題