發新話題

自稱美國陸軍反恐部隊CTU參某長

其實....我真正身份係solid snake

引用:
原帖由 gtoray 於 23-5-2008 21:41 發表
夜少少先得
依家響 iraq 保護緊政要
你就好啦 , 我而家係 牙買加 , 刮緊一個叫 加買牙 既人 , 刮到要帶佢去 阿特蘭提斯 接受審訊
你知啦 , 留生口好難架嘛~~

引用:
原帖由 odaan 於 24-5-2008 10:42 發表

你就好啦 , 我而家係 牙買加 , 刮緊一個叫 加買牙 既人 , 刮到要帶佢去 阿特蘭提斯 接受審訊
你知啦 , 留生口好難架嘛~~
我咪又係~上頭要我留外星人生口,但係次次d外星人都自爆,自問技不如人,所以攪到地球科學水平低~
不如請教下ctu參謀長都好喎~佢咁把炮~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

咦? 尋日d版友d comment轉哂做private既?
你地係咪阻住人地搵食呀...:x
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 24-5-2008 12:48 發表
咦? 尋日d版友d comment轉哂做private既?
你地係咪阻住人地搵食呀...:x
唔通 ..... 心虛 ??

引用:
原帖由 odaan 於 24-5-2008 12:49 發表

唔通 ..... 心虛 ??
怕身份泄漏....

引用:
原帖由 westdog 於 24-5-2008 11:04 發表

我咪又係~上頭要我留外星人生口,但係次次d外星人都自爆,自問技不如人,所以攪到地球科學水平低~
不如請教下ctu參謀長都好喎~佢咁把炮~
咦?伙記喎! 我係CAU(Counter Alien Unit)架!

貼上GOLDEN 會唔會上報?

引用:
原帖由 Kane 於 24-5-2008 14:38 發表
貼上GOLDEN 會唔會上報?
already did

引用:
原帖由 nok200456 於 24-5-2008 04:13 PM 發表

already did
係邊,找唔到~

引用:
原帖由 jeffreywo 於 24-5-2008 16:21 發表

係邊,找唔到~
seach'自稱美國陸軍反恐部隊CTU參某長'

....我開個BLOG話自己係五星戰隊隊長都得!!

佢張相

又Marine又army tape ...聯合國到咁, ACU但又Marine , 好勁......果然special operator

在漫長日子裡再沒有新文章之時表示本人巳戰死多謝各人瀏覽
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 25-5-2008 19:16 發表
在漫長日子裡再沒有新文章之時表示本人巳戰死多謝各人瀏覽
佢 K.I.A 咁英? 俾 20J 鉛彈打死呀?

發新話題