發新話題

自稱美國陸軍反恐部隊CTU參某長

引用:
原帖由 伯言 於 28-5-2008 12:58 發表
佢個blog background張相戴住頂w豬c cap, 轉頭就copy cat左頂wsa出黎
呢個 topic 越睇越棧鬼

為免有人著草扮戰死
Cap 圖喇各位 , 段估佢唔整容既

好多似是擬非會名!  但又有好多人陪佢吹wo....?????
Sleep Well!

這架就是由日本運載到香港專登接載會長到記者招待會的AE86....

美軍開記招要坐AE86??

你話佢唔係傻我都唔信!!條友係自我陶醉專家~

啱啱欣賞左佢幾篇精彩文章,呢位仁兄可能長期响中東執勤,D中文唔系好睇得明,又多錯字...仲有原來當兵好鬼Free,有兩日假就可以隨時搭飛機返香港!唔知係唔係直飛伊拉克呢?我諗參謀長應該係搭軍機!!

引用:
原帖由 Bed-Man 於 28-5-2008 13:11 發表
好多似是擬非會名!  但又有好多人陪佢吹wo....?????
大家一齊過去吹~!

引用:
原帖由 bravohk 於 28-5-2008 14:37 發表

大家一齊過去吹~!
喂......真係有諗過ka.....
Sleep Well!

引用:
原帖由 bravohk 於 28-5-2008 14:37 發表
大家一齊過去吹~!
吹前梗係做好資料搜集先
唔係一陣一吹就沈左 , 死無對證
邊有得佢死得甘安詳

引用:
原帖由 odaan 於 28-5-2008 12:03 發表

咦 ??有相喎
http://www.hostingphpbb.com/foru ... rum=warsportassocia

拿 , 唔洗諗甘多
http://hk.myblog.yahoo.com/KYOMAK-blog/gallery?

各位 , 只要留意下相片名 ,  ...
嘩~睇完D相佢又話系山地師,個臂章係騎兵師...搞咩呀?中東用既249打電動6mm BB彈箱,一箱幾千飛!!唔怪得共和國衛隊咁快比佢Full死晒啦~ 下次影果陣拆左彈匣位果舊上彈野先嘛... 難得堂堂參謀長都身先士卒落場打~佢仲話打扙帶埋部Xbox去打GTA....真係笑死無命賠~

美軍現役用老番Multicam....

引用:
原帖由 bonzonie 於 28-5-2008 14:47 發表

拎支WE....

引用:
原帖由 bonzonie 於 28-5-2008 14:47 發表

真品無貨吖嘛~佢件老番係响麥地那師士兵D屍體度除落黎架!!

其實以我陸上自衛隊第101空降砲兵潛水艇司令員、香港區扶轆會會長、香港旗貨交媾會創會會長既身份去吹....唔知得味呢?
Sleep Well!

2008年時代雜誌~"風雲膠人"代表應該會係呢位!!

美國陸軍第10山地師317步兵隊前線反恐部隊CTU參某長 Task Force BlackEagle Counter Terrorist Unit兄!!

其實乜野係 "Black Eagle" lei?  唔知買個D" Black Eagle" 係咪真野lei????
Sleep Well!

引用:
原帖由 Bed-Man 於 28-5-2008 15:12 發表
其實乜野係 "Black Eagle" lei?  唔知買個D" Black Eagle" 係咪真野lei????
肯定係真野啦!!

真係膠野!

唔該...我想入會買個 "Black Eagle E O Tech 553.A65" 我夜用加量。。。唔該!

http://www.hostingphpbb.com/foru ... rum=warsportassocia

Sleep Well!

發新話題