發新話題

自稱美國陸軍反恐部隊CTU參某長

引用:
原帖由 bravohk 於 28-5-2008 14:52 發表

真品無貨吖嘛~佢件老番係响麥地那師士兵D屍體度除落黎架!!
分分鐘佢連Ghost recon 都識

本人評語:

信佢一成,相目失明~

哩條吹水怪,乜春都吹一餐, 借人黎過橋, 慷他人之慨~

哩條友係:
參 考人地ge故事
謀 求自己ge地位
長 期慣性孤名釣譽

見一獲寸一獲, 濕駕仔一名~

引用:
原帖由 bonzonie 於 28-5-2008 14:47 發表

美軍現役用老番Multicam....
美軍會咁ge髮型,拉去槍b啦, 成個按9仔咁

我可斷定,佢d acu tape同名帶係同大兵買ge,  字體同名ge大小, 字距...同大兵一模一樣, 全港凈係得佢賣哩種貨色ge tape~
只要搵埋佢衫連名幅相去問問, 就足以起佢條底~

呀參謀長真係唔去參加"亮相"都唔得~ 佢咁ge款, 真係估佢唔到係軍官

Sleep Well!

引用:
原帖由 Bed-Man 於 28-5-2008 17:16 發表
http://www.hostingphpbb.com/foru ... rum=warsportassocia

呢個Post又過癮啦!
發表於: 星期二 四月 08, 2008 12:27 pm    文章主題:   

--------------------------------------------------------------------------------

你唔好以為我唔知
我由頭到尾24小時

引用:
原帖由 Bed-Man 於 28-5-2008 17:16 發表
http://www.hostingphpbb.com/foru ... rum=warsportassocia

呢個Post又過癮啦!
佢以為CTU係皇帝??可以逐人出境同隨便做底人都得~ 美軍CTU响香港做底人駛唔駛坐監?仲可以响香港執法逐人出境?

條友唔死都無X用~!!

佢夠料入Wiki

CTU 要捉人了

佢真係痴架wo=-=

引用:
原帖由 bonzonie 於 28-5-2008 17:32 發表
CTU 要捉人了
出咩鬼律師信呀??CTU黎喎~唔止掉你部腦落街同爆門剪鎖咁簡單~我駒逐你出境做底你都仲得!!!

引用:
原帖由 bonzonie 於 28-5-2008 17:31 發表
佢夠料入Wiki
肯定夠料入青山~

[quote]原帖由 bravohk 於 28-5-2008 17:30 發表

佢以為CTU係皇帝??可以逐人出境同隨便做底人都得~ 美軍CTU

post it on Wiki la...let people in the world fun la!!!!

引用:
原帖由 bravohk 於 28-5-2008 17:35 發表

出咩鬼律師信呀??CTU黎喎~唔止掉你部腦落街同爆門剪鎖咁簡單~我駒逐你出境做底你都仲得!!!
我屋企有件擬似navy seal delta force MBSS MLCS Ranger NSW AWS 5th SFG ODA SDU SAS SFLCS Paraclete molle ALICE MICH SAPI plate carrier 的物體 ,係一位同Jack好很friend 的前CTU人員給我的, 阿"美國陸軍第10山地師317步兵隊前線反恐部隊CTU參某長 "佢上黎我用得著,夠多名

發新話題