發新話題

自稱美國陸軍反恐部隊CTU參某長

引用:
原帖由 bravohk 於 28-5-2008 21:40 發表

梗係無隊友黎啦,佢D CTU隊友又要反恐,又要護聖火,又要幫老解振災邊得閒黎??
妄想d隊友出來!?

引用:
原帖由 伯言 於 28-5-2008 22:03 發表

果幾點仔野=損哂? 打日game都唔止啦下...
人地用嘴炮打仗....唔小心踢到電腦個機箱嘛!

引用:
原帖由 Bed-Man 於 28-5-2008 22:09 發表
其實一日要諗咁多幻想出黎寫blog, 好辛苦ja...溝女要咁 ka mei????

溝女!?你唔係嚇我下fa!?

引用:
原帖由 伯言 於 28-5-2008 22:12 發表

"下? d女比我溝哂啦 "
院入面果d?

引用:
原帖由 伯言 於 29-5-2008 00:05 發表
已經睇到悶...大家見到佢有d位寫得正正常常既, copy一句仔上google, 通常都搵得到...|)
d 創意去哂寫膠文,玩奇怪look度啦...唔通自己作咩!有材料梗係抄啦!
個人咁膠邊得咁多創意去自己寫!

引用:
原帖由 bravohk 於 29-5-2008 19:53 發表

佢先唔驚~多人識佢都不知幾開心!!
kai人唔怕出名....最怕冇人當佢kai...

我想係老廣見到佢呀!!!

引用:
原帖由 westdog 於 31-5-2008 01:42 發表
我想係game場見到佢阿~
我怕我發狂!

引用:
原帖由 jeffreywo 於 31-5-2008 01:49 發表

狂FuLL我空虛,空虛,空虛.............
收到風佢去,真係買多兩箱彈!

引用:
原帖由 伯言 於 31-5-2008 18:52 發表

就算係隊友又點話?
一陣人家用d "特種部隊洗腦法",洗你腦搞到你膠埋點算!?

點解佢唔上來吹下水?

引用:
原帖由 westdog 於 3-6-2008 13:06 發表

因為佢係呢度會搵唔到我地嘅地址囉~
佢會好x驚嫁~你話CTU參謀長會唔會自己走入去恐怖份子地頭開火阿~
人地話明一抽十 ga ma~ 拎支SR-16入來狙擊我地z~

引用:
原帖由 bonzonie 於 4-6-2008 00:59 發表

又game shop 老細 又文職 又marine  又 CTU 又 US army  又 ...................

人生仲精彩過007..............

拍套片la...
拍呢套啦!

精神分裂,不過戲名要改....做
A Beautiful KAI

引用:
原帖由 adrianyahk 於 4-6-2008 01:10 發表

拍呢套啦!

精神分裂,不過戲名要改....做
A Beautiful KAI
內容簡介:
話說一個 Kai子 "XX上腦",日日上網數字up, 經常當自己係軍佬, 上山頂當自己住半山, 去油塘當自己去左阿富汗,
睇兩套AV當自己識日文, 打wargame當自己打仗, 賣copy當自己賣"黑鷹", 見到張女人相當人係台灣個朋友....
慢慢,一個Kai子俾人當做精神分裂,重自己開個個blog同討論區俾自己留言....最後重自己請自己做律師, 被世人誤會佢精神分裂!!
到最後,其實世界真係誤會左佢,而佢-----------------只不過真係一個Kai子!

引用:
原帖由 bonzonie 於 4-6-2008 02:06 發表

人地係"黑.鷹"   , "Black Eagle" ar...真品牌子,CTU專用
廢事俾人告埋我侵犯版權....啊....個版權邊個ga le可?

發新話題