發新話題

自稱美國陸軍反恐部隊CTU參某長

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 23-5-2008 20:55 發表
佢想學人地je
http://profile.myspace.cn/index. ... friendid=1304163741
唔係學下就可以當真~~~

引用:
原帖由 伯言 於 23-5-2008 23:43 發表
http://hk.myblog.yahoo.com/KYOMAK-blog/index?l=f&id=25

嘩___!!! snake都做埋!!!
kai到無朋友!!

佢應該患上...妄 想 單 兵 真 實 綜 合 症 候 群 !!

引用:
原帖由 wing-wing 於 29-5-2008 05:24 發表
好很想約 KYOMAK 打場窩驚
call me if anyone play w/ him! many thz~~

2/2 KYOMXK巴基斯坦任務戰後回港火鳳凰槍會執導講座

CXU成員舉辨
由巴基斯坦任務戰後回港
KYOMXK 火鳳凰槍會前會長野戰遊樂協會會長執導感受講座

日期: 2-2-2008
地點: 港島區渣甸山的火鳳凰槍會實彈射擊場
地址: 香港銅鑼灣渣甸山春暉道9號春暉中心1樓
出發: 8:00AM銅鑼灣地鐵F出口入渣甸街|永隆銀行旁|近一品香菜館
人數: 不限
收費: 講座全免
服式: 不能便服軍服除記者外

佢去o左巴基斯坦太耐, 唔交差明佢寫咩??

Britixharmy
2008-05-28 23:14Hi!Kyomak,how are you?這兩個月公司走了5位同事,有些還是高層呢!另外行動部門的法國佬主管又被調回瑞士,我們這行好像很復雜,還有半年便受訓完,合約須註明非前線人員,但第一個工作便要到中東地區,那邊情況如何呢?希望可跟你交流。

PS:你公司請人,是否非前線人員呢?介紹一位舊伙計給你那邊可以嗎?他也是前GIA Training 中的,但因事故未Training完便走了,請覆!Thanks!

KYOMXK
2008-05-28 23:23u phone number?

我受夠喇~~~~

http://hk.myblog.yahoo.com/KYOMA ... =1921&next=1872

其實今次返黎我係感覺到有事既,果然真係發生左。得五個人知我返左黎,母親節連兩日阿媽都費事講!講出去者殺滅口!而且四川大地震災情擴大,死亡人數已超過萬二人,又係死人,一個人數的生理循環;經過暴曬糧缺經驗,當然改善一下裝備5:00AM就去機場了.........!

在座有無地球防衛隊隊員, 明呢隻火星人話 "一個人數的生理循環" 咩意思??

做咩莊理樣編輯講我句野
唔駛怕喎我都日日比人插我個Blog啦
又善自登我D相添
又如何?大家買野有折扣無時無刻又有野送
So What?錢我又繼續袋,生活大家有目共睹
大家又有得着何樂而不為呢
好似尋日係半山會所亳宅玩全日焗桑拿佢地咪睇相囉
又繼續講囉,我黎緊又買多個比自己人專打Game用
吹咩.........

Kai 到......

sorry for my late~~

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 5-6-2008 14:08 發表

19哥~~利害
o....not much photo can edit.....so just for fun~~

引用:
原帖由 b.jam 於 6-6-2008 09:45 發表
我好掛住佢呀。。。悶死我啦。
x2.....
佢個已經係我快樂o既泉源.....佢做咩咁狠心......

難得佢咁有心....哈哈哈哈~~

好興奮啊~

發新話題