發新話題

自稱美國陸軍反恐部隊CTU參某長

引用:
原帖由 adrianyahk 於 23-5-2008 20:11 發表
嘩....堅料!? 定係要派膠?
你儲定等派都得......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 nok200456 於 23-5-2008 20:47 發表
could any one tell me who is 史提芬??
史提芬周??
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 gtoray 於 23-5-2008 23:33 發表

m i 7 ?
其實我係MIB...... 今晚...又要去對付D火星人......
-但丁

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 25-5-2008 19:16 發表
在漫長日子裡再沒有新文章之時表示本人巳戰死多謝各人瀏覽
呢D叫做戲做全套............ or 癲得好勻循......
-但丁

引用:
原帖由 saru! 於 3-6-2008 01:59 發表

可以叫密友秘書楂機...
果部係超科技相機, 得佢咁高智商既人先識用~~
-但丁

真係咩都起到出黎......
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 4-6-2008 01:10 發表

拍呢套啦!

精神分裂,不過戲名要改....做
A Beautiful KAI
A Beautiful KAI
-但丁

引用:
原帖由 golliwog19 於 5-6-2008 14:05 發表

sorry for my late~~
正~~!!!!
-但丁

引用:
原帖由 MF 於 6-6-2008 21:50 發表

識食雪茄既人唔係咁食架....佢連個label都唔"滅"
可能燒埋個label好味D呢~~~

-但丁

引用:
原帖由 jeffreywo 於 8-6-2008 04:04 發表
我以家先發覺G大佬又係CTU人員.....點萛....
點算......???   滅口...
-但丁

引用:
原帖由 westdog 於 7-6-2008 07:41 發表

佢就係要話俾我地知佢唔只識食雪茄,仲識享受埋個label~佢係笑緊我地唔識食阿~

不過佢d槍又真係有label好用d~
我相信個label 一定會燒出一陣真心膠既味道......
-但丁

引用:
原帖由 bonzonie 於 12-6-2008 11:37 發表
隔離台有人整左:

嘩哈哈哈哈~~~ 正~!!!!!!
-但丁

引用:
原帖由 louisli 於 26-6-2008 17:19 發表

風流數
佢?! XX無俾錢就似~~~
-但丁

引用:
原帖由 odaan 於 23-8-2008 23:26 發表
http://hk.myblog.yahoo.com/KYOMAK-blog

軍 Kai 復活
今次醒D喇, 無寫blog......
-但丁

發新話題