發新話題

[討論]大家對女性用香水有咩睇法?

小小就無問題
小弟都有用
一身臭汗用水完身噴d都ok啦
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

太濃就唔可以

我係女性都唔幫佢地... 有d真係濃到刺鼻-_-""""
我都會用香水, (唔記得噴既時間多d) 都係一下起兩下止...
都係清清地既dkny 青蘋果 =]

btw, 我好鍾意聞男人香水. wahaha...
男性噴d香水都好, 遮掩下d味ma :p

有時覺得啲上左年紀嘅女人走去用啲濃味香水真係好難頂

d 味係清的都幾好,太濃的就免
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 bonzonie 於 17-6-2008 22:35 發表

Lucky me , 乜香水我都接受到無敏感...
都係果句啦
depends on 條女索唔索啦,索既乜香水都正

不過有D"型"女(麻靚) 加香水有一定LV提升
"Cute" 女或"港"女就加香水一定負面影響 ...
女的都係佢行過的時候聞到一陣沐浴露/洗頭水的味比較吸引
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-6-2008 09:52 發表

一陣聞到陣頭油味
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 christopher 於 17-6-2008 21:23 發表
我就好反感la,又唔知人地咩feel,同比人食二手煙無咩分別...
我今日坐mtr...坐低左好快有個女人(2x years old)坐喺我左面...
我同佢左面個牙叔一齊打左個'噴嚏"...頂...我荃灣上車去尖咀...
個 ...
人地積西嘉等雜誌成日教女仔千祈唔好噴咁濃香水...點解都唔透呢

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-6-2008 09:39 發表

me too!!

回復 21# 的帖子

絕對認同呢

[quote]原帖由 bonzonie 於 17-6-2008 22:42 發表

D有番咁上下既"極品"

有D香水既味道好甜就好似糖味一樣
小弟都幾鍾意嫁........
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 alien 於 18-6-2008 17:09 發表

人地積西嘉等雜誌成日教女仔千祈唔好噴咁濃香水...點解都唔透呢
日日都去蒲成日唔番屋企沖涼,緊係用d 勁濃味的蓋過佢la

回復 28# 的帖子

又有道理wo

引用:
原帖由 christopher 於 19-6-2008 13:22 發表
又有道理wo
想嘔
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

發新話題