59 1234
發新話題

[討論]大家對女性用香水有咩睇法?

louisli師兄止汗試下fa橙色果隻唔差嫁
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 一等兵 於 22-6-2008 21:16 發表
louisli師兄止汗試下fa橙色果隻唔差嫁
好,下次試下:P
暫時用過:
rexona - cotton dry (味幾清新,但用到1/2後隻味好俗)
rexona - fresh air (陣味唔掂...)
rexona - extreme (味道麻麻)
gatsby - ocean (海洋味 good,但功效一般,唔多止到汗)
adidas - (唔記得邊隻)

引用:
原帖由 louisli 於 22-6-2008 22:22 發表

好,下次試下:P
暫時用過:
rexona - cotton dry (味幾清新,但用到1/2後隻味好俗)
rexona - fresh air (陣味唔掂...)
rexona - extreme (味道麻麻)
gatsby - ocean (海洋味 good,但功效一般,唔多止到汗)
...
adidas用緊果隻......Team Force.....噴完,d汗出多左!?

adidas小弟用過BUT唔得............

回復 49# 的帖子

adidas...慘痛回憶...當時3x度

引用:
原帖由 christopher 於 23-6-2008 12:44 發表
adidas...慘痛回憶...當時3x度
做咩呀?點火呀?

引用:
原帖由 louisli 於 23-6-2008 12:45 發表

做咩呀?點火呀?
自燃!?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 23-6-2008 12:47 發表

自燃!?
flame thrower
火燒鳥巢

引用:
原帖由 louisli 於 23-6-2008 13:17 發表

flame thrower
火燒鳥巢
"加拿大"在燃燒,發出陣陣......

回復 51# 的帖子

噴完上pe,諗住新買效果唔會差得去邊...一哂...又焗又臭又辛苦...惡夢

近排出左d 止汗貼
好噁心

引用:
原帖由 christopher 於 24-6-2008 11:17 發表
噴完上pe,諗住新買效果唔會差得去邊...一哂...又焗又臭又辛苦...惡夢
果然係惡夢呢

引用:
原帖由 louisli 於 24-6-2008 13:20 發表
近排出左d 止汗貼
好噁心
有無師兄已經買咗 ...................

引用:
原帖由 一等兵 於 24-6-2008 19:03 發表

有無師兄已經買咗 ...................
撻住兩塊野,都唔方舒服得去邊
口衰d講句,好似女士用品,幻想下每日都要用兩片,由朝用到晚會點

59 1234
發新話題