發新話題

[討論]大家對女性用香水有咩睇法?

d 味係清的都幾好,太濃的就免
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 bonzonie 於 17-6-2008 22:35 發表

Lucky me , 乜香水我都接受到無敏感...
都係果句啦
depends on 條女索唔索啦,索既乜香水都正

不過有D"型"女(麻靚) 加香水有一定LV提升
"Cute" 女或"港"女就加香水一定負面影響 ...
女的都係佢行過的時候聞到一陣沐浴露/洗頭水的味比較吸引
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 alien 於 18-6-2008 17:09 發表

人地積西嘉等雜誌成日教女仔千祈唔好噴咁濃香水...點解都唔透呢
日日都去蒲成日唔番屋企沖涼,緊係用d 勁濃味的蓋過佢la

引用:
原帖由 甜甜 於 19-6-2008 18:56 發表
本人近期都有搽香水,唔主張太過濃烈,淡淡的香氣更加迷人
引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 18-6-2008 11:20 發表

一陣聞到陣頭油味
......忽然之間覺得.......

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 21-6-2008 12:31 發表

你係咪有錢無地方用,想幫襯我呢
錢都無,曝屍荒野

發新話題