發新話題

請問...豬豬 L85A2

引用:
原帖由 皇家御貓 於 19-3-2007 18:05 發表
只要解決到掃天梯問題 , GG掂啊...
鬼唔知咩

引用:
原帖由 mike-mike 於 19-3-2007 17:18 發表
As an AEG, well, it's hard to say that GG L85Ax is a good choice.
But compared with other SA80 canditates like old MMC, Academy, and even **, it's respectively worth to buy.
I personally own on ...
Yes, I have asked to Army Code at Decemeber, the recommended price is $3500 and release at end of Decemeber 06.  
To bo honest, it is really expersive for for airsoft gun it you want bring it to wargame field.
At this moment, we still don't know what is specification of Army Code's gun.

回覆 #90 皇家御貓 的帖子

鬼唔知阿媽係女人咩
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 B20_hk 於 19-3-2007 22:26 發表

Yes, I have asked to Army Code at Decemeber, the recommended price is $3500 and release at end of Decemeber 06.  
To bo honest, it is really expersive for for airsoft gun it you want bring ...
"可以對應真品green furniture"

回覆 #94 14692 的帖子

ヌ好似幾值...

是不是100%全跟???

引用:
原帖由 B20_hk 於 20-3-2007 23:34 發表
ヌ好似幾值...

是不是100%全跟???
起碼落到堅butt/handguard/面枕

引用:
原帖由 14692 於 21-3-2007 05:36 發表

起碼落到堅butt/handguard/面枕
最緊要Fit把刺刀和BFA

因為我有

引用:
原帖由 B20_hk 於 21-3-2007 20:43 發表

最緊要Fit把刺刀和BFA

因為我有
刺刀唔得, BFA....唔通你諗住笠住個鎗咀嚟打?

引用:
原帖由 14692 於 22-3-2007 05:32 發表

刺刀唔得, BFA....唔通你諗住笠住個鎗咀嚟打?
裝飾而已

終於成功了....
唔洗再受豬豬氣....豬豬SA80馬記化....
GEAR BOX PARTS馬記全部對應.....以後唔洗用豬豬野(重攪到我之前買左咁多天梯:x )
....感動中.....

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 27-3-2007 21:55 發表
終於成功了....
唔洗再受豬豬氣....豬豬SA80馬記化....
GEAR BOX PARTS馬記全部對應.....以後唔洗用豬豬野(重攪到我之前買左咁多天梯:x )
....感動中.....
鼓掌~

江湖傳聞G&智隊晒啲有問題嘅L85A2黎香港,你地可以上去啲台灣氣鎗網頁睇下有無台灣同胞插G&智枝L85A2咪得囉!
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 27-3-2007 22:54 發表
江湖傳聞G&智隊晒啲有問題嘅L85A2黎香港,你地可以上去啲台灣氣鎗網頁睇下有無台灣同胞插G&智枝L85A2咪得囉!
連鬼佬都插到飛起

引用:
原帖由 14692 於 28-3-2007 05:39 發表

連鬼佬都插到飛起
咁台灣有無用家插?
先撩者賤,打死無怨。

回覆 #104 AJM 的帖子

有, 喺台仔forum睇到呢類comment :
1. "齒輪跟培林(即杯士)之間的間隙滿大的,尤其是2號齒特別明顯,齒輪軸心跟培林之間大約有20條的間隙,用久了難保不出事"
2. "單發動作不太確實,有時會出兩發,有時會一發不出"
3. "單發非常不確實 大概摳個20發版機才能射出一顆BB彈
而且還有其他問題善未排除"
4. "L85A2的HOPUP組實在是........, 調整到極限的HOPUP效果覺得還是不怎麼好"

睇完呆哂

發新話題