發新話題

請問...豬豬 L85A2

where can buy? and how much?
many thx

引用:
原帖由 bravohk 於 26-2-2007 13:11 發表
GG L85用唔到馬記齒同天梯??又裝唔到鏡又盛....想買左好耐!但系裝唔到鏡,搞到而家都未買!!:x
只可以用兩隻豬原裝parts整
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 kpc 於 26-2-2007 14:58 發表
where can buy? and how much?
many thx
上uxcompany個 web site度睇,果度有晒

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 26-2-2007 19:05 發表

上uxcompany個 web site度睇,果度有晒
I see only A1 no A2 brothers!

引用:
原帖由 kpc 於 26-2-2007 19:33 發表

I see only A1 no A2 brothers!
A2同A1個box唔係一樣ga咩

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 26-2-2007 20:13 發表

I mean the whole gun!

引用:
原帖由 kpc 於 26-2-2007 21:01 發表

I mean the whole gun!
槍街大把,現袋&童工都有

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 26-2-2007 21:31 發表

請問槍街仲有無 "A1", 邊問平d, thanks!!!

引用:
原帖由 hkpdw 於 26-2-2007 23:49 發表

請問槍街仲有無 "A1", 邊問平d, thanks!!!
可以去槍街走一轉............

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 26-2-2007 20:13 發表

話就話有'改良'囉...........

引用:
bravohk兄問 : GG L85用唔到馬記齒同天梯??
引用:
原帖由 14692 於 26-2-2007 15:48 發表

只可以用兩隻豬原裝parts整
補充少少相....睇完你就明

左 : 豬豬中齒, 右 : 馬記原裝中齒

天梯

豬豬SA其中一張掃齒 + 拉爆天梯

以上相片轉載自英國Arnies airsoft forum

Thank You~!!

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 26-2-2007 21:31 發表

ok! thx, i will go gun st. to buy one A2

回覆 #26 14692 的帖子

嘩!!!
セ咁大整古!!!

用psg 1 parts 得唔得?

發新話題