發新話題

請問...豬豬 L85A2

引用:
原帖由 車厘子 於 28-2-2007 01:41 發表
用psg 1 parts 得唔得?
英國果邊有人試過, 唔得--->照掃
我之前都買咗條SR-25天梯諗住幫人整, 後尾睇完果篇野都怕怕, 而家條SR-25天梯就咁擺喺度
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 28-2-2007 08:10 發表

英國果邊有人試過, 唔得--->照掃
我之前都買咗條SR-25天梯諗住幫人整, 後尾睇完果篇野都怕怕, 而家條SR-25天梯就咁擺喺度
但我fd話用sr25天梯就冇事,唔知psg1個天梯係未同sr25果個一樣呢?

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 4-3-2007 12:08 發表

但我fd話用sr25天梯就冇事,唔知psg1個天梯係未同sr25果個一樣呢?
係一樣長度, 英國D鬼話照掃.....

引用:
原帖由 14692 於 4-3-2007 12:42 發表

係一樣長度, 英國D鬼話照掃.....
其實係咩問題,我果枝個天梯都掃左,買返個gg都係掃,次次都係天梯

可能係頂齒...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 4-3-2007 12:56 發表

其實係咩問題,我果枝個天梯都掃左,買返個gg都係掃,次次都係天梯
台灣仔自己都話個波箱有問題, 仲要係兩隻豬門市員工'組裝'......咁你話驚唔驚
仲有英國果邊好多鬼佬都trade咗支豬豬換番星星.....

引用:
原帖由 14692 於 5-3-2007 08:08 發表

台灣仔自己都話個波箱有問題, 仲要係兩隻豬門市員工'組裝'......咁你話驚唔驚
仲有英國果邊好多鬼佬都trade咗支豬豬換番星星.....
咁豬豬枝A2未......

我有另一個朋友都掃咗, 佢好似因為用9.6...
22ndSAS師兄你用8.4都掃?? 慘...
眼光光~

咁坊間買果set都唔得啦???

引用:
原帖由 忽必烈 於 5-3-2007 13:20 發表
咁坊間買果set都唔得啦???
咩set??

引用:
原帖由 mike-mike 於 5-3-2007 10:28 發表
我有另一個朋友都掃咗, 佢好似因為用9.6...
22ndSAS師兄你用8.4都掃?? 慘...
個天梯唔係話掃晒,係尾數起第2至第3隻牙掃左半層,但係重打到,諗換過一個新ge會冇事,點知新買果個豬豬天梯打左兩隻300匣由係同一個位掃半層,但重係可以打到and冇繼續掃
who can tell me why??

波箱設計既先天問題......

買左個sr25天梯,打左6隻300匣,拆出黎睇暫時冇事

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 7-3-2007 23:46 發表
買左個sr25天梯,打左6隻300匣,拆出黎睇暫時冇事
恭喜
有冇睇過隻中齒?

引用:
原帖由 14692 於 8-3-2007 08:04 發表

恭喜
有冇睇過隻中齒?
暫時未有掃ge跡象

發新話題