發新話題

請問...豬豬 L85A2

馬連

Ma Coy???

馬連 = RM
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 10-3-2007 00:22 發表
馬連 = RM
OIC

I realized G&G L85A2 is available at GUN street.
I asked to統X房, the price is $26XX.

Mr.Shopkeeper told me, the gearbox and accessories have not changed and modified with A1 type.

** or GG ?

so after all ** or GG is A2 is better, all bros any suggestions?
or wait for army xode?

引用:
原帖由 B20_hk 於 10-3-2007 20:43 發表
I realized G&G L85A2 is available at GUN street.
I asked to統X房, the price is $26XX.

Mr.Shopkeeper told me, the gearbox and accessories have not changed and modified with A1 type.
咁A2用果隻天梯係全齒定少左一格齒

回覆 #66 22nd_SAS 的帖子

咁又真係唔知

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 11-3-2007 13:35 發表

咁A2用果隻天梯係全齒定少左一格齒
聽聞新天梯係另購零件
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 12-3-2007 08:09 發表

聽聞新天梯係另購零件
即係下水貨都唔會原廠配裝呢隻天梯?

回覆 #69 皇家御貓 的帖子

唔肯定係...有待查證

回覆 #70 14692 的帖子

但廣告話A2波箱係已加强

引用:
原帖由 B20_hk 於 13-3-2007 23:15 發表
加强 =/= 改良

引用:
原帖由 B20_hk 於 13-3-2007 23:15 發表
d齒,天梯打幾下就掃,比個box加強到頂得順5千噸力都冇用

新設計莫非真係唔work !?

引用:
原帖由 皇家御貓 於 14-3-2007 00:21 發表
新設計莫非真係唔work !?
咁A2值得買嗎???

發新話題