29 12
發新話題

請問...豬豬 L85A2

引用:
原帖由 B20_hk 於 10-3-2007 20:43 發表
I realized G&G L85A2 is available at GUN street.
I asked to統X房, the price is $26XX.

Mr.Shopkeeper told me, the gearbox and accessories have not changed and modified with A1 type.
咁A2用果隻天梯係全齒定少左一格齒

引用:
原帖由 B20_hk 於 13-3-2007 23:15 發表
但廣告話A2波箱係已加强
d齒,天梯打幾下就掃,比個box加強到頂得順5千噸力都冇用

引用:
原帖由 B20_hk 於 14-3-2007 00:47 發表

咁A2值得買嗎???
detail位豬豬係做得幾好,有得lock bolt,個尾butt sling扣可以左右行..等等,但衰在d parts要用返佢d野(連鏡都要用返豬豬,真susat都裝唔到,要用到要執執)

引用:
原帖由 14692 於 14-3-2007 07:45 發表

波箱先天問題.....唔關事
支鎗佢出得好靚
諗下諗下,會唔會係個MOTOR快得滯

換轉ge結果....

打完一場game之後拆睇一睇......

由掃...|)

引用:
原帖由 皇家御貓 於 19-3-2007 18:05 發表
只要解決到掃天梯問題 , GG掂啊...
鬼唔知咩

終於成功了....
唔洗再受豬豬氣....豬豬SA80馬記化....
GEAR BOX PARTS馬記全部對應.....以後唔洗用豬豬野(重攪到我之前買左咁多天梯:x )
....感動中.....

引用:
原帖由 14692 於 28-3-2007 08:16 發表
有, 喺台仔forum睇到呢類comment :
1. "齒輪跟培林(即杯士)之間的間隙滿大的,尤其是2號齒特別明顯,齒輪軸心跟培林之間大約有20條的間隙,用久了難保不出事"
2. "單發動作不太確實,有時會 ...
唔係咁大煲嘛
咁我果枝之前只係掃天梯咁係未叫好彩

引用:
原帖由 B20_hk 於 28-3-2007 22:50 發表
吓,咁Q差???
真係咁差....不過依家我果枝個gear box d parts可以用返馬記,and 打左一包彈一d事都冇
不過都係實戰過先知...因為上次sr25個天梯都所以為得點知打完一場game由係掃

引用:
原帖由 B20_hk 於 28-3-2007 23:11 發表
咁支A2值得買嗎???
講真果句,我買左枝A1咁耐真係媽足咁耐...第一次買槍個GEAR BOX攪到我傻...:x
如果豬豬枝槍D detail位唔係做得咁好咁靚(lee個係我買豬豬最主要原因)我一定會買返星星...

引用:
原帖由 14692 於 28-3-2007 23:28 發表

唔好諗住用PSG-1齒/天梯就算, 英國果邊一樣照掃, 只有用番佢D'原裝'PARTS先整到
我依家唔係用psg1齒...係用m16天梯,m16頂齒

引用:
原帖由 14692 於 28-3-2007 23:35 發表

中齒呢
仲有一樣野.....馬記天梯同兩隻豬既唔同長度, 小心
中齒用M14...於天梯長度果方面我自己整左D野落去

引用:
原帖由 14692 於 28-3-2007 23:42 發表
祝你好運
如果成功大家都有so

引用:
原帖由 B20_hk 於 1-4-2007 00:04 發表

唔係認真???
聽其他forum講好似係....

29 12
發新話題