發新話題

請問...豬豬 L85A2

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 11-3-2007 13:35 發表

咁A2用果隻天梯係全齒定少左一格齒
聽聞新天梯係另購零件
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #69 皇家御貓 的帖子

唔肯定係...有待查證

引用:
原帖由 B20_hk 於 13-3-2007 23:15 發表
但廣告話A2波箱係已加强
加强 =/= 改良

引用:
原帖由 皇家御貓 於 14-3-2007 00:21 發表
新設計莫非真係唔work !?
波箱先天問題.....唔關事
支鎗佢出得好靚

回覆 #80 22nd_SAS 的帖子

唔關事

回覆 #84 B20_hk 的帖子

等到無哂癮|)

回覆 #90 皇家御貓 的帖子

鬼唔知阿媽係女人咩

引用:
原帖由 B20_hk 於 19-3-2007 22:26 發表

Yes, I have asked to Army Code at Decemeber, the recommended price is $3500 and release at end of Decemeber 06.  
To bo honest, it is really expersive for for airsoft gun it you want bring ...
"可以對應真品green furniture"

引用:
原帖由 B20_hk 於 20-3-2007 23:34 發表
ヌ好似幾值...

是不是100%全跟???
起碼落到堅butt/handguard/面枕

引用:
原帖由 B20_hk 於 21-3-2007 20:43 發表

最緊要Fit把刺刀和BFA

因為我有
刺刀唔得, BFA....唔通你諗住笠住個鎗咀嚟打?

引用:
原帖由 AJM 於 27-3-2007 22:54 發表
江湖傳聞G&智隊晒啲有問題嘅L85A2黎香港,你地可以上去啲台灣氣鎗網頁睇下有無台灣同胞插G&智枝L85A2咪得囉!
連鬼佬都插到飛起

回覆 #104 AJM 的帖子

有, 喺台仔forum睇到呢類comment :
1. "齒輪跟培林(即杯士)之間的間隙滿大的,尤其是2號齒特別明顯,齒輪軸心跟培林之間大約有20條的間隙,用久了難保不出事"
2. "單發動作不太確實,有時會出兩發,有時會一發不出"
3. "單發非常不確實 大概摳個20發版機才能射出一顆BB彈
而且還有其他問題善未排除"
4. "L85A2的HOPUP組實在是........, 調整到極限的HOPUP效果覺得還是不怎麼好"

睇完呆哂

回覆 #108 B20_hk 的帖子

同台灣朋友MSN傾咗幾晚, 佢地自己都話唔多掂

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 28-3-2007 23:07 發表

真係咁差....不過依家我果枝個gear box d parts可以用返馬記,and 打左一包彈一d事都冇
不過都係實戰過先知...因為上次sr25個天梯都所以為得點知打完一場game由係掃
唔好諗住用PSG-1齒/天梯就算, 英國果邊一樣照掃, 只有用番佢D'原裝'PARTS先整到

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 28-3-2007 23:34 發表

我依家唔係用psg1齒...係用m16天梯,m16頂齒
中齒呢
仲有一樣野.....馬記天梯同兩隻豬既唔同長度, 小心

發新話題