23 12
發新話題

戴BAR被捕

戴BAR被捕

戴胸圍無業漢 偷胸圍內褲候判
(明報) 05月 21日 星期三 05:10AM

【明報專訊】45歲無業漢騎單車到米埔村,偷去村民的藍色胸圍和女裝內褲,把贓物放在單車前的籃子內,被警員發現截查,搜身時發現他正戴黑色胸圍和穿著女裝內褲。被告昨在粉嶺法院承認偷竊罪,押後至6月3日判刑,

控罪指出,被告潘運義(45歲)涉於今年5月8日在落馬洲青山公路米埔路米埔村25號外偷去馮姓女子的藍色胸圍及女裝內褲,總值350元。裁判官准被告保釋候判,以待索閱感化官報告。

【案件編號:FLCC1256/08】
Kurtzns

易服乎
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

著埋俾人睇~ 好醜~
Kurtzns

又一個如花

樓主打錯字?

he was arrested for theft, not wearing bra....

佢俾人拉果陣本身係咪戴住左個BAR丫?
Kurtzns

該燴囉~
Kurtzns

引用:
原帖由 tonyjaa 於 23-6-2008 21:21 發表
佢俾人拉果陣本身係咪戴住左個BAR丫?
bra...not bar....

我係都要講BAR~
Kurtzns

如果寫BAR,比寫BRA,更吸引人入黎了解情況。
Kurtzns

偷bra被捕,唔係戴bra被捕,
等我咁開心仲已為戴bra係犯法tim.............
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 23-6-2008 21:39 發表
偷bra被捕,唔係戴bra被捕,
等我咁開心仲已為戴bra係犯法tim.............
係戴住左個BRA再去偷另一個BRA而被補~!!
唉~ 真係叻唔切~

Kurtzns

變態:x
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 tonyjaa 於 23-6-2008 22:07 發表

係戴住左個BRA再去偷另一個BRA而被補~!!
唉~ 真係叻唔切~

你好似唔係好明我講咩............
等我自己攪左個爛gag冇人笑......囉哂.............
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

23 12
發新話題