16 12
發新話題

呢排成日睇D戲都攪到我要拎紙巾架...

呢排成日睇D戲都攪到我要拎紙巾架...

有人會覺得一套好既戲要有誇張特技,又或者美女,要有愛情先係王道
但岩岩睇左一套兩個老人家既戲就令我領略好多
玩轉生前事...積尼高遜,摩根費曼兩個老人家
只講佢地得返幾個月命,點樣寫份生前享樂清單玩盡餘生
有笑位,佢個串爆助手成日都句句到肉抵死,但喊位都唔少
別人給予你享有過喜悅,你又有無給過人喜悅既事
探討生死既課題,佢兩老真係好出色
最後一句"I love him,& I miss him."
真係喊到出黎,一套無誇張特技無靚女做主角
得LOVE&FAMILY,未睇既可以考慮

回復 1# 的帖子

我早2日睇完,都眼濕濕...估唔到有人識睇
我喺軍雞x隔離租的~

呢排成日睇D戲都攪到我要拎紙巾架....

拎黎抹手....

引用:
原帖由 christopher 於 24-6-2008 22:46 發表
我早2日睇完,都眼濕濕...估唔到有人識睇
我喺軍雞x隔離租的~
車房佬真係好突然....咁就走左....

回復 4# 的帖子

我都想死左之後同好朋友一齊放d骨灰喺豆豆咖啡罐入面...
放喺'聖母峰"上面

Bucket List?
我係飛機上面睇, 真係好感人
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 26-6-2008 00:10 發表
我又係o係飛機睇......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
富翁整爛晒將清單,車房佬執返晒叫佢完成埋佢做唔到既野真係好touch
佢死左後,積尼高遜演活佢既角色,睇得出富翁係好唔捨得呢個朋友
佢有句話"我恨我咁遲先識到你"聽到果句真係心都酸埋

引用:
原帖由 HunterX 於 26-6-2008 00:27 發表

我又係o係飛機睇......
我8成戲係飛機睇, 依家返黎長期係香港, 唔會飛咁多, 冇得咁睇戲囉
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 26-6-2008 01:14 發表

我8成戲係飛機睇, 依家返黎長期係香港, 唔會飛咁多, 冇得咁睇戲囉
近鈅D戲差唔多全部都係飛機睇......

我想入戲院呀......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
我都係wor....o係ka睇...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 mujiadam 於 25-6-2008 00:13 發表
呢排成日睇D戲都攪到我要拎紙巾架....

拎黎抹手....
拎黎抹手?
你睇咩戲呀?

引用:
原帖由 亞延 於 24-6-2008 20:28 發表
拎紙巾
引用:
原帖由 mujiadam 於 25-6-2008 00:13 發表
抹手
引用:
飛機

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 26-6-2008 13:20 發表

利用以上詞語作一句子?

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 26-6-2008 13:20 發表

拎紙巾抹飛機手

16 12
發新話題