37 123
發新話題

[認真] [高考拍手區] 放榜日

[高考拍手區] 放榜日

大家點呀? 我一陣上樹仁交form+interview(?).....

my friend....

死左喇.........我諗唔到任何方式0係呢年上大學

引用:
原帖由 廢柴 於 30-6-2008 16:07 發表
死左喇.........我諗唔到任何方式0係呢年上大學
出國 / 國內呢?

引用:
原帖由 louisli 於 30-6-2008 16:43 發表

出國 / 國內呢?
屋企無錢........都係讀ive睇下兩年後番唔番到大學讀喇.......

岩岩樹仁返o黎~
見到樓主

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 30-6-2008 18:23 發表
岩岩樹仁返o黎~
見到樓主
同伴~~

你報左咩? 我報 Journalism 要筆試加口試...
第二係英文第三係......西屎...

如果樹仁唔收我,我冇大學讀ga la....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-6-2008 19:40 發表

同伴~~

你報左咩? 我報 Journalism 要筆試加口試...
第二係英文第三係......西屎...

如果樹仁唔收我,我冇大學讀ga la....
ou
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 30-6-2008 19:44 發表

ou
......我差果一科,其他ok,做咩要OU?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-6-2008 19:50 發表

......我差果一科,其他ok,做咩要OU?
咁就唔係無u 收你,係你唔去je
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 30-6-2008 19:54 發表

咁就唔係無u 收你,係你唔去je
俾多一倍....我肯都冇錢俾...

肥英文

有冇人知才晉高等教育學院讀出黎的學士認受性高唔高?會唔會比U差?

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 30-6-2008 21:29 發表
肥英文

有冇人知才晉高等教育學院讀出黎的學士認受性高唔高?會唔會比U差?
聽都未聽過...

我報左ive的財務策劃及投資2年制HD,呢科野升學就係得呢間咁ge野=.=....唔知讀唔讀好.....轉科又要同其他人爭.....

死英文不如重考.....你其他點?

37 123
發新話題