發新話題

[認真] [高考拍手區] 放榜日

3AL D E E

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 30-6-2008 21:50 發表
3AL D E E
我係 Econ-U , Hist(AS)-C , Geog-D, CLC-D , UE- D

咁都入唔到u??

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 30-6-2008 22:29 發表
咁都入唔到u??
咪得樹仁囉....

如果係理科就一定入到lu....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-6-2008 22:25 發表

我係 Econ-U , Hist(AS)-C , Geog-D, CLC-D , UE- D
我兩個al(pure math,phy)有c,一個as(apply math) e,可唔可以同你交換成績
你我夜空中約定了,記住......

引用:
原帖由 harris 於 30-6-2008 22:39 發表

我兩個al(pure math,phy)有c,一個as(apply math) e,可唔可以同你交換成績
你又係跛腳果d..? 你俾一個AL 我我入硬樹仁ga la...(新聞機會都大好多..)

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-6-2008 22:47 發表

你又係跛腳果d..? 你俾一個AL 我我入硬樹仁ga la...(新聞機會都大好多..)
唉........跛左科英文....五條uuuuu<===呢科英文真係致命傷......唉......
不過唔記得左講,我係上年放榜XD
你我夜空中約定了,記住......

引用:
原帖由 harris 於 30-6-2008 22:54 發表

唉........跛左科英文....五條uuuuu
我唔敢報珠海呀...聽你講過...

引用:
原帖由 harris 於 30-6-2008 22:54 發表

唉........跛左科英文....五條uuuuu
uuuuu 我今日有fd都係咁.....

我英文eefef=.=....

eefef 都 f 左?!
我睇新聞條友fufed 都有 e
crazy....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-6-2008 21:36 發表

聽都未聽過...
我都未聽過..... 不過似係呃人多.....

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 30-6-2008 23:53 發表

我都未聽過..... 不過似係呃人多.....
搵到料....間野係vtc成員...讀完2年HD可以接top-up degree(就係在才晉果度讀)...工商管理系的話local u得ou一間,另外兩間係UK的列斯城市大學,紐卡素洛森比亞大學...好似都可以直入第三年....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-6-2008 22:47 發表

新聞....................
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 1-7-2008 00:12 發表

新聞....................
我既志願係讀新聞及傳播....

發新話題