28 12
發新話題

[認真] 終於知咩叫好過去搶

唉,睇o黎我都係同呢部痱滋哎瘋無緣.....
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

買htc果部好似仲好

睇定D 先

回復 18# 的帖子

我都係咁話 , 可能 smartone遲d會出呢 ~

引用:
原帖由 derek 於 1-7-2008 14:15 發表
我都係咁話 , 可能 smartone遲d會出呢 ~
你覺得定價會有大分別嘛?

引用:
原帖由 lahc 於 1-7-2008 12:18 發表

唔係話佢plan貴ga=-=
只不過佢d通話分鐘少到..,
如果你走去CxL出部PDA電話, 一樣要硬食佢 d "數據PLAN", 呢 d plan 本身係零通話時間, 只不過年半之內佢地會送1000分鐘俾你.<<< 呢個咪又係兼覓!!!!

無論你用咩plan, 8G 版機價 + 預繳 = $4680, 16G 版 = $5480. 好老實用當年O2黎比較, 有邊部出機唔駛呢個價!? 即使有信用卡優惠, 咪又只係將你第一筆付出既錢入面回贈數目增加, 我想問咁多年黎有邊部"零機價"大家係真係可以唔駛錢囉走佢部機架? 個個台都係咁架啦!!!

上面有C兄漫罵佢地marketing, 繼我話佢地班Marketing情願俾你鬧定係老闆鬧? 最慘就係好多人會一面鬧一面放低銀兩囉!

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 1-7-2008 16:00 發表

如果你走去CxL出部PDA電話, 一樣要硬食佢 d "數據PLAN", 呢 d plan 本身係零通話時間, 只不過年半之內佢地會送1000分鐘俾你.
我本身都用緊123 ga 數據plan...但佢可以加埋d通話計劃一齊用...即係數據plan+優惠價加通話分鐘...
但係...我打上去問...
佢叫我過分鐘之後斷分鐘計

引用:
原帖由 lahc 於 1-7-2008 12:18 發表

唔係話佢plan貴ga=-=
只不過佢d通話分鐘少到..,
我諗用得iphone用人都係用佢做流動上網,通話分鐘唔係最大關注的地方
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 1-7-2008 18:59 發表

我諗用得iphone用人都係用佢做流動上網,通話分鐘唔係最大關注的地方
=___=
流動上網...我會帶手提電腦出街....

IPHONE呀....
等水貨...

引用:
原帖由 lahc 於 1-7-2008 19:07 發表

=___=
流動上網...我會帶手提電腦出街....

IPHONE呀....
等水貨...
有部細的,攜帶方便,notbook我都有,不過,番工有時間蛇的時候又用唔到
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 Rager 於 1-7-2008 12:36 發表
李+X又一搶錢之作?!
商人係咁,你賣野的唔通做賠本生意??

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 1-7-2008 19:14 發表

有部細的,攜帶方便,notbook我都有,不過,番工有時間蛇的時候又用唔到
但變相又要帶多部電話出街...

番工蛇王..

引用:
原帖由 lahc 於 1-7-2008 21:26 發表

但變相又要帶多部電話出街...

番工蛇王..
多一個電話方便一部十幾寸的notebook呢

28 12
發新話題