發新話題

[嬲爆] 你小心行路, 睇住俾雷劈~!!!

[嬲爆] 你小心行路, 睇住俾雷劈~!!!

為左閃避一個唔睇路衝出燈位既中年X街~!!!
我地撞左之後仲要即刻走左去~!!!

行路唔係大哂架~!!! 最好你繼續亂過馬路, 睇你幾時死~!!!!

地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

欄杆最頭果部份~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 gtoray 於 11-7-2008 04:03 發表
最緊要人冇事啦~
好難搵返同色件......
-但丁

引用:
原帖由 Rager 於 11-7-2008 09:33 發表

撞埋條友到
咪者等於又要整車又要賠錢
輓下手連法庭都要上
咪仲慘
一定係佢賠, 成街人都睇到佢衝紅燈~
-但丁

引用:
原帖由 kimkileo 於 11-7-2008 23:50 發表
坦白講....俾我就會係咁意收一收油就撞埋果個人樹......唔好意思....我係咁冷血.....
俾我都一定會, 不過我個FD選擇左去避佢......
-但丁

引用:
原帖由 甜甜 於 11-7-2008 16:36 發表
最鬼憎個班阿伯
好似條路係佢咁

不過最緊要樓主無事
正所謂破財擋災
D阿叔係睇住你行過黎都走出馬路, 好似奉旨要俾佢過咁~!
-但丁

引用:
原帖由 路比 於 14-7-2008 01:49 發表
原來唔係師兄你自己開車,你朋友係唔係經驗不足呢?
睇架車o既傷,都唔快得去邊,要收油&避開個人大多數情況都可以收得切......

不過其實多數駕駛者個自然返應都會避的.......不過見多d就會識點應付呢d場面,自問駕駛 ...
就係我個FD反應夠快先避到, 如果係我一定撞人~

我個FD係, 收車避人, look轆(濕地), 揀位撞......
-但丁

引用:
原帖由 namlasu 於 15-7-2008 15:27 發表

上到庭,法官會問個行人:你過馬路有無睇車呀?
個行人只要答有,司機就已經輸晒......

點解我咁講,因為係fd試過咁樣踩屎
如果有人證明到係佢衝紅燈呢?
-但丁

引用:
原帖由 101653 於 15-7-2008 17:07 發表

車上乘客的證供係咪好似唔受理??
條街幾十人睇住...... .\ /.
-但丁

發新話題