36 123
發新話題

唉...... 年紀大, 機器壞......

唉...... 年紀大, 機器壞......

星期日玩左兩鋪Wii, 今日隻手都仲有D痛......

真係年紀大機器壞......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

小做手部運動?

引用:
原帖由 HunterX 於 15-7-2008 23:51 發表
星期日玩左兩鋪Wii, 今日隻手都仲有D痛......

真係年紀大機器壞......
真係誇張
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

我果日打完Bowling又打golf,打完golf又打拳...而家咩事都冇wor~~今日重拎住台機影左成日....

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 15-7-2008 23:52 發表
小做手部運動?
佢有佢老闆同佢.....
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 adrianyahk 於 15-7-2008 23:52 發表
我果日打完Bowling又打golf,打完golf又打拳...而家咩事都冇wor~~今日重拎住台機影左成日....
果然係後生仔

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 15-7-2008 23:53 發表

佢有佢老闆同佢.....
老闆?!  太AV了

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 15-7-2008 23:55 發表

老闆?!  太AV了
佢老闆係男播.....

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 15-7-2008 23:55 發表

佢老闆係男播.....
太斷背了

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 15-7-2008 23:56 發表

太斷背了
很黃...

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 15-7-2008 23:52 發表
小做手部運動?
手部運動? 打字?
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 15-7-2008 23:57 發表

很黃...
很黃很暴力,又很傻很天真

引用:
原帖由 adrianyahk 於 15-7-2008 23:52 發表
我想運動......
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 15-7-2008 23:54 發表

果然係後生仔
年輕真好......
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 16-7-2008 00:01 發表

我想運動......
我想...不過冇咩動力.... 想做gym...但係"Fit甩屎 first"推個$4xx plan俾我...雖然入口個姐姐唔係大我好多又好靚...我都係冇咩.....motivative

36 123
發新話題