發新話題

唉...... 年紀大, 機器壞......

引用:
原帖由 HunterX 於 16-7-2008 00:01 發表

我想運動......
去沙灘/泳池游下水~ 運動下~ 又可以養眼

引用:
原帖由 adrianyahk 於 16-7-2008 00:03 發表

我想...不過冇咩動力.... 想做gym...但係"Fit甩屎 first"推個$4xx plan俾我...雖然入口個姐姐唔係大我好多又好靚...我都係冇咩.....motivative
依家市政免費做gym呀~~
我上個月未免費時都有去~
但係依家免費反而唔想去.... 因為好多公公婆婆去晨運....

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 16-7-2008 00:03 發表

去沙灘/泳池游下水~ 運動下~ 又可以養眼
無時間......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 16-7-2008 00:03 發表

我想...不過冇咩動力.... 想做gym...但係"Fit甩屎 first"推個$4xx plan俾我...雖然入口個姐姐唔係大我好多又好靚...我都係冇咩.....motivative
我想...但係無時間......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

買個啞鈴返屋企, 得閒拎來舉下囉 ~

引用:
原帖由 HunterX 於 16-7-2008 00:06 發表

無時間......
成日比曬d 時間比你老闆緊係無時間la
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 16-7-2008 00:06 發表

依家市政免費做gym呀~~
我上個月未免費時都有去~
但係依家免費反而唔想去.... 因為好多公公婆婆去晨運....
所以先諗俾錢既...但係...果個姐姐唔值四百...

你去得做, 都唔係為左姐姐啦, 除非你話有得.........................................................................o者

不過四百一個月就真係貴左d

引用:
原帖由 adrianyahk 於 16-7-2008 00:12 發表

所以先諗俾錢既...但係...果個姐姐唔值四百...
個姐姐話3800一年任做呢??

ps係一個巴士美容廣告
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 16-7-2008 00:18 發表

個姐姐話3800一年任做呢??
3800一年任做?!   衛唔衛生嫁

你知啦, 有d美容院好唔清潔

引用:
原帖由 HunterX 於 15-7-2008 23:51 發表
星期日玩左兩鋪Wii, 今日隻手都仲有D痛......

真係年紀大機器壞......
無錯
星期日陪個女一齊玩,佢玩左一陣唔玩
要我地玩比佢睇,結果無力抱起個女

http://siuhakfans.blogspot.com/

引用:
原帖由 甜甜 於 16-7-2008 10:56 發表

無錯
你地都有去?!
-但丁

引用:
原帖由 甜甜 於 16-7-2008 10:56 發表

無錯
咁精甩尾

引用:
原帖由 HunterX 於 16-7-2008 12:40 發表

你地都有去?!
我無去你個邊,我係屋企玩

http://siuhakfans.blogspot.com/

引用:
原帖由 louisli 於 16-7-2008 13:17 發表

咁精甩尾
為人父母什艱難

發新話題