17 12
發新話題

快要結束近八年的電訊業生涯, 由這個神話寫上句號

快要結束近八年的電訊業生涯, 由這個神話寫上句號

月底要上任新工了, 將會脫離電訊業, 近八年都似乎無大成就, 於是決定為這個電訊界的神話加添一筆畫, 成為完美句號....

[attach]50946[/attach]

我未見過iphone3g個盒, 但係...無理由簡單到咁掛???
鵰。豹。狸。獅。狒

回復 2# 的帖子

有咩咁奇?
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 17-7-2008 10:25 發表
我未見過iphone3g個盒, 但係...無理由簡單到咁掛???
design feel ma

引用:
原帖由 Elf 於 17-7-2008 10:26 發表
有咩咁奇?
我見我個IPHONE盒都無咁小野GA
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 17-7-2008 10:28 發表

我見我個IPHONE盒都無咁小野GA
無錯, 我淨係買左個盒.

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 17-7-2008 10:32 發表

好野

http://siuhakfans.blogspot.com/

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 17-7-2008 10:32 發表

請問幾錢同埋g5g邊度賣???
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 17-7-2008 10:36 發表

請問幾錢同埋g5g邊度賣???
我賣比你, $3k.

盒ONLY
Saving Private Kai人

2G個盒好似仲細喎......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

頂爛市,我賣$2k

樓主能夠選擇離開一個工作左 8 年既行業,真係好有 "吉屎" 喎............ 恭喜恭喜.....

我地公司昨日出左memo,話同apple做完研核之後唔符合內部安全要求,搶唔到黑莓生意..... ...
不過一眾買左iphone 3g既同事就集體上書......要IT死掂佢......

引用:
原帖由 IS520 於 17-7-2008 17:06 發表
樓主能夠選擇離開一個工作左 8 年既行業,真係好有 "吉屎" 喎............ 恭喜恭喜.....
被屈only.........

17 12
發新話題