21 12
發新話題

邵氏 logo

邵氏 logo

請問有誰有邵氏制片公司的logo!謝謝
尊重人格, 請勿抄習

回復 2# 的帖子

你想我點.............八月世運香港郵政好嚴,否則送d好野俾你!
尊重人格, 請勿抄習

來多個圖像版本...

我....冇咩所謂呀~

引用:
原帖由 MS 於 19-7-2008 22:04 發表
你想我點.............八月世運香港郵政好嚴,否則送d好野俾你!
後補
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 5# 的帖子

地址呢!你有我e-mail?
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 19-7-2008 23:48 發表
地址呢!你有我e-mail?
我冇你email... 地址...小弟PM你?

回復 7# 的帖子

mswong@ntlworld.com
知不知此logo何解 special branch 政治部70/80s政治部自稱邵氏伙記?

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 20-7-2008 00:24 發表
知不知此logo何解 special branch 政治部70/80s政治部自稱邵氏伙記?
我把地址送到你email了...

點解邵氏會係同政治部有關!?

回復 4# 的帖子

好似上面果個隻雲石底好d喎!
尊重人格, 請勿抄習

回復 9# 的帖子

嘩你天真無"牙"喎!諗真SB點解喇!
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 20-7-2008 00:24 發表
因為大家簡寫一樣??

引用:
原帖由 MS 於 20-7-2008 00:33 發表
嘩你天真無"牙"喎!諗真SB點解喇!
咁 ga ja!?

SB= SHAW BROTHERS 邵氏兄弟
SB= SPECIAL BRANCH 政治部
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

回復 12# 的帖子

全中
尊重人格, 請勿抄習

21 12
發新話題