發新話題

士多卑利形 USB

士多卑利形 USB

07年聖誕節"老環"出過一套立體士多卑利形 USB ,想問問大家知唔知邊度仲有得賣?

Thank you very very much!!

引用:
原帖由 Yooman 於 20-7-2008 01:37 發表
07年聖誕節"老環"出過一套立體士多卑利形 USB ,想問問大家知唔知邊度仲有得賣?

Thank you very very much!!
mk 一d 樓上玩具鋪
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

係唔係旺角旗艦店一樓?

多謝你回覆 ! ! !

或者可唔可以講講你係邊間見到 ? 等細佬我快快買返兩、三個送禮!!

我唔係好熟 MK d "樓上玩具店"

麻煩晒 ! 多謝 !

引用:
原帖由 Yooman 於 20-7-2008 01:58 發表
或者可唔可以講講你係邊間見到 ? 等細佬我快快買返兩、三個送禮!!

我唔係好熟 MK d "樓上玩具店"

麻煩晒 ! 多謝 !
我都唔係好熟呢d 野,印象中好似係中南書局/信和對面o舍檔
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

兆萬??

漏左打,應該係中南則有幢野,o個度2樓(兆萬對面)

回復 7# 的帖子

多謝各位提供消息,已於銅鑼灣波波一樓搵到, Thank you!!

地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

HunterX 兄想要果隻Log xn 有

士多卑利形 USB   環"牛" 有
have 1G and 2G
買1G 再換張卡低買過買隻2G

引用:
原帖由 joviH 於 1-8-2008 00:00 發表
HunterX 兄想要果隻Log xn 有

士多卑利形 USB   環"牛" 有
have 1G and 2G
買1G 再換張卡低買過買隻2G
Log XN o係邊?!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

TST 海港城, page1 隔離
成日見到佢地係度搖搖搖搖搖

引用:
原帖由 joviH 於 1-8-2008 04:21 發表
TST 海港城, page1 隔離
成日見到佢地係度搖搖搖搖搖
師兄知唔知幾錢?? 平既話買一群返黎......
-但丁

無睇呀,見佢X得咁行

引用:
原帖由 joviH 於 2-8-2008 01:06 發表
無睇呀,見佢X得咁行
咁等我自己去一探虛實呀......
-但丁

發新話題