23 12
發新話題

LOGON買的鱂魚泥卵

LOGON買的鱂魚泥卵

好開心,一個月了,無死到

一條都無死咁犀利??!!
餵乜野既呢請問
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 20-7-2008 18:59 發表
一條都無死咁犀利??!!
餵乜野既呢請問
無死呀

佢跟埋個package 有D豐年蝦卵,但生出黎比一般豐年蝦細,就係餵果D

底放多左泥炭土岩哂鱂魚...夠弱酸同俾到安全感佢地

引用:
原帖由 bonzonie 於 20-7-2008 19:06 發表

無死呀

佢跟埋個package 有D豐年蝦卵,但生出黎比一般豐年蝦細,就係餵果D

底放多左泥炭土岩哂鱂魚...夠弱酸同俾到安全感佢地
遲下係唔係落大缸
有無大缸相睇下
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 20-7-2008 19:35 發表

遲下係唔係落大缸
有無大缸相睇下
係呀,

但普通缸only
D 孔雀怒生BB中

請問彩雀即係...??

小弟家下養緊:
高帆波子x2
新燈x7
班馬x2
黑線飛狐x1
彩虹鯊x1
非常好彩地條飛狐傾向唔食人工糧,而係不停食緊d黑毛藻...托賴

bon兄你個缸都好似生緊黑毛喎...養返條黑線飛狐啦不如

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 20-7-2008 20:32 發表
bon兄你個缸都好似生緊黑毛喎...養返條黑線飛狐啦不如
有養呀但死剩一條

我都好想養魚,不過冇地方放缸

養鬥魚lo
細細缸

彩雀=鬥魚

引用:
原帖由 joey 於 21-7-2008 00:13 發表
彩雀=鬥魚
明白,明白,謝謝

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 20-7-2008 20:31 發表
請問彩雀即係...??

小弟家下養緊:
高帆波子x2
新燈x7
班馬x2
黑線飛狐x1
彩虹鯊x1
非常好彩地條飛狐傾向唔食人工糧,而係不停食緊d黑毛藻...托賴
其實....飛狐是唔食藻架,一是用藥,一是種"鹿角苔"

引用:
原帖由 joey 於 21-7-2008 00:15 發表

其實....飛狐是唔食藻架,一是用藥,一是種"鹿角苔"

真係食架喎...佢都無食過我d糧,過左成2個幾月都好地地...
我又親眼見住佢食架喎

23 12
發新話題