25 12
發新話題

兒童台終於有o的令人羨慕o既野...

兒童台終於有o的令人羨慕o既野...

情侶Game的相輯喎....

喂喂,阿公,CGF有冇情侶Game丫?

或者整個「全女打」丫!
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

全女GAME......

Gamer人數: 10以下

CGF工作人員: 100以上...

地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

同女打都幾浪費時間
又唔識打又唔死又唔可以狼d做佢

回復 2# 的帖子

HAHA....如果有「全女打」的話,我會通知我中心o既「雌Guns」小隊出擊!

引用:
原帖由 Kane 於 2-8-2008 18:36 發表
同女打都幾浪費時間
唔只d女唔識死阿....陪佢打果d仔都唔肯死阿....

引用:
原帖由 積夫 於 2-8-2008 18:53 發表
HAHA....如果有「全女打」的話,我會通知我中心o既「雌Guns」小隊出擊!
有幾大兵力~~??
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 積夫 於 2-8-2008 18:25 發表

或者整個「全女打」丫!
都好耐之前LU,有興趣又有PARTNER咪下次JOIN埋囉.

回復 6# 的帖子

6名

BTW, 如果真是有全女打的話,相信要招募義務工作人員也十分容易吧?

引用:
原帖由 積夫 於 2-8-2008 18:25 發表

或者整個「全女打」丫!
呢個係上年年尾既事,睇返自已肥左好多,仲有好掛住  X  鬆

引用:
原帖由 積夫 於 2-8-2008 19:42 發表
6名

BTW, 如果真是有全女打的話,相信要招募義務工作人員也十分容易吧?
咁時打番場先...

兒童台!?

引用:
原帖由 積夫 於 2-8-2008 19:42 發表
6名

師兄你諗下點樣阻止過多既"熱心人仕"更好......
-但丁

引用:
原帖由 Kane 於 2-8-2008 18:36 發表
同女打都幾浪費時間
照打可也

有無師兄留意到 有支m16..........好似.......
無左節

25 12
發新話題