22 12
發新話題

本港史上最牛的籮莉控

本港史上最牛的籮莉控

修讀兒童心理學文憑 青年偕女童公廁性交
(明報)8月19日 星期二 05:10

【明報專訊】修讀兒童心理學文憑的青年,年初在網上認識13歲女童,翌日相約首次見面,青年即偕女童往公廁上下其手和性交,青年昨在高院承認猥褻侵犯及與未成年少女非法性交罪,法官將案押後至9月4日判刑。

網上認識13歲事主

現年20歲的被告陳鴻傑,承認3項非禮及1項與16歲以下女童非法性交罪,被告求情指對女事主感到歉意。法官待索閱感化、更新中心和心理報告才判刑。

控方案情指出,13歲事主於今年1月19日在網上認識被告,二人相約翌日下午3時半在九龍塘港鐵站見面,被告當日先帶女童往歌和老街公園,向她上下其手,然後在又一城走火通道叫女童替他口交;至4時半,被告再帶女童到上元街公廁,叫女童替他口交及進行性交。

女童家人揭發報警

女童當晚向男網友傾訴被非禮,被胞妹看見對話內容,女童母親及後報警。警方於1月21日拘捕被告。

【案件編號:HCCC76/08】

不是為了界女童而修讀兒童心理學嗎!?

咩人黎架.....
個女仔又會肯ge..=.=
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

真男人........真人渣........

仲以為有人搵我....

最得意既係... 佢向男網友傾訴 =.=
男 網友.

引用:
原帖由 boni 於 19-8-2008 13:27 發表
男 網友.
重洗問既...冇番咁上下(~咇~咇~)都唔會俾人呃到出來吧!

引用:
原帖由 boni 於 19-8-2008 13:27 發表
男 網友.
最大獲既係
一次叫非禮
兩次叫自願啦掛

可能佢真係自願,但係因為佢得13歲,衰11同非禮都係要硬食

佢入到去就有排佢受....
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

回復 9# 的帖子

都抵受啦!!!

真係正!

我得一句

職業犯罪

我覺得0個女仔本身都有問題!

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 20-8-2008 00:59 發表
我覺得0個女仔本身都有問題!
終於有人同我抱相同立場!

22 12
發新話題