發新話題

打得成既話...會幾甘...

噢~~~~ 一號lu~~一號lu~~~!!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

打大d 打大d
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

星期六先打啦....咁個考試可以延期, 有多d時間讀
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

come on~~~~

星期日好多人要打game架
NO COMPROMISE!

老細放假先至打風...........唉

BY甜甜
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 於 20-8-2008 20:41 發表
星期日好多人要打game架
打唔打風都會怒落雨架啦, 9成打水戰, 不如唔好打
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

回復 37# 的帖子

我水戰都打,不過第種打法
NO COMPROMISE!

好一個拉西....

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 20-8-2008 23:03 發表

好一個拉西....
殺過o黎,殺過o黎
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

friday come on!!!! no#8!!!  no need meeting!!!!

學神 born to sleep...

唔好搞呀
星期五要同好多大客傾生意

引用:
原帖由 kidss0802 於 20-8-2008 23:19 發表
唔好搞呀
星期五要同好多大客傾生意
一切皆天意,個客唔怪你

引用:
原帖由 louisli 於 20-8-2008 17:56 發表

我個台灣靚女同事教我要先去角質
但我唔識做...
佢真係晒得好靚
係呀, 如果你唔去角質就去曬好易曬到一撻撻...

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 20-8-2008 23:22 發表

一切皆天意,個客唔怪你

月尾趕數呀

發新話題