發新話題

[認真] 將好戲量踢出旺角...

引用:
原帖由 joviH 於 24-8-2008 04:25 發表
佢地依d團體有d名警察唔會做野....
我同個玩開街頭藝術既一位人兄係果頭玩下音樂,好快就有警察黎要抄我地身份證同過口頭警告
比人告果位什技師兄都在場~!

香港搞藝術?!?!?  講多過做
有Civil Party撐腰嘛
講到自己幾威幾威, 咪又係要踎低, 坐低同埋訓低...

回復 62# 的帖子

係無人投訴定唔理投訴呀…
佢地要表演就去社區會堂啦…

引用:
原帖由 sunny2014 於 24-8-2008 18:56 發表
係無人投訴定唔理投訴呀…
佢地要表演就去社區會堂啦…
高燈有講~你樓上係網址~

引用:
原帖由 gtoray 於 23-8-2008 22:23 發表

ok ga, 佢地專搵電車男做問卷
你講又系喎、當初我中四中五時唔識點打扮行個度次次被佢地阻著曬
到我而家睇多左D潮物.識話打扮得跟D人差唔多樣既一次都無被阻著

有冇留意...毛孟靜...好那假!

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 23-8-2008 15:26 發表

行左兩個月都唔見
可遇不可求
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 alien 於 24-8-2008 21:13 發表

你講又系喎、當初我中四中五時唔識點打扮行個度次次被佢地阻著曬
到我而家睇多左D潮物.識話打扮得跟D人差唔多樣既一次都無被阻著
其實望都唔好望佢地,佢地8成都唔會行過o黎
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 b.jam 於 24-8-2008 23:59 發表
笑左
引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 24-8-2008 21:54 發表

可遇不可求
我天生無D咁既命
就黎做野時都唔見有

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 25-8-2008 01:30 發表

笑左

我天生無D咁既命
就黎做野時都唔見有
唔關命事的,而係你平時係咪一眼關7的人

十分支持將好戲量踢出旺角

PART2條片笑死左...
比人鬧完仲要聽人講落返去

引用:
原帖由 b.jam 於 24-8-2008 23:59 發表
最後講一句
why so serious?

http://siuhakfans.blogspot.com/

發新話題